2022. október 04., kedd

Boateng az új kedvenc

-

A  Milan Megastore szerda este a szurkolókra és Kevin Prince Boatengre várt. A játékos meglátogatta a boltot, ahol lehetősége volt találkozni a szurkolókkal.  Mindenki remekül érezte magát, a rajongók értékes aláírásokkal és fotókkal térhettek haza, Boateng pedig megízlelhette, milyen is az, amikor valaki a világ legsikeresebb klubjának a tagja.

“Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Egyszerűen elkápráztat a szurkolók reakciója és szeretete. Ezek őrültek! – reagált a középpályás a fogadtatásra., majd a hétvégi meccsre tért:

“A hétvégi mérkőzés nagyon fontos a számunkra, hiszen hazai közönség előtt játszunk és győznünk kell egy veszélyes csapat ellen. Ibrahimovic ott leszek velünk a pályán szombaton és szerintem gólt is szerez. Ibra nagyon fontos láncszeme a mai Milannak, az eddig meccsein is jól és eredményesen játszott.”

Korábban olyan híreket lehetett hallani, hogy Boateng izomsérülés miatt kénytelen lesz pihenni a hétvégén, ám most úgy tűnik, felépül a mérkőzésig.

“Keményen dolgoztam az edzőteremben a terapeuták segítségével, így most már 100%-ig egészséges vagyok. Az egész csapat győzelemre számít a Chievo ellen, mindet megteszünk a három pontért.”

A hét elején elterjedt a pletyka, hogy Kaká vagy januárban vagy jövő nyáron visszatérhet a Milanhoz, mert a Madridban nem találja a helyét.

“A konkrét ügyről semmit sem tudok, de ő egy világsztár. A klub történelmének a része, a visszatérése nagy öröm lenne. ”

Boateng kommentálta a keddi olasz-szerb mérkőzésen történt rendbontást is.

“Ez egy csúnya estéje volt a futballnak. Mindenesetre én úgy vélem, hogy ha lejátsszák a találkozót, akkor Olaszország nyert volna, de jogos, ha a zöldasztalnál nekik ítélik a három pontot.”

acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS