2022. szeptember 29., csütörtök

Ronaldinho: Jó a kapcsolatom Berlusconival

-

Ronaldinho a mai nap Milanelloban állt a Sky, a Milan Channel és a Mediaset mikrofonjai mögé az újságírók számos kérdésére válaszolva.

Az első kérés a brazil játékos felé, hogy hasonlítsa össze a 2006-os Barcát a mai Milannal: “Az a Barcelona egy teljesen összeszokott csapat volt, sokat játszottunk együtt, míg most a Milannál csak két hónapja kezdtük a munkát. Még kevés idő telt el, hiányzik az összeszokás, de néhány hónap múlva erősebbek leszünk.”

Ronaldinho többek közt az előző bajnokival kapcsolatban folytatta: “A Parma ellen igyekeztem azt nyújtani, amit az edző kért tőlem: több futás, zárjak vissza, menjek előre. Időbe telik alkalmazkodnom, sok éve nem játszottam így. Szeretem ezt a szerepkört, mert többet találkozom a labdával. A jövőm? A foci a munkám, jól akarom csinálni és címeket szeretnék nyerni itt a Milannal. Berlusconi elnök mindig azt mondja nekem, hogy maradjak nyugodt. A Milannál lenni sohasem lehet probléma. Nyugodt vagyok, és kizárólag a játékra koncentrálok. Azt gondolom, hogy a pénz sem lehet gond, boldog vagyok és az elnök úr is boldog velünk együtt. Ő eléri azt, hogy kizárólag a játékra, a pályára fókuszálhassak, ezért lehetek itt boldog. Az az igazság, hogy nem gondolok másra, csak a Milanra. Az emberek tudják, hogy jól érzem itt magam és szeretek ebben a csapatban játszani. Úgy érzem, itt fontos vagyok. Nem gondolok a januári távozásra, mert szeretnék megtenni minden tőlem telhetőt, hogy segítsem a Milant, és hogy együtt egy jó szezont produkáljunk. Nem megyek el a Milanból, most maradok: ez biztos. Nyárig pedig még rengeteg idő van, Berlusconi elnökkel jó a kapcsolatom, azt mondta nekem, hogy örül, hogy itt vagyok és annak ahogy dolgozom. Nem okoz gondot akár még több évig a csapat mezét viselni.”

“Ibrahimovic? Az összjáték Ibrával remek, még az összeszokás időszakában vagyunk, de vele jól érzem magam a pályán. Másrészt, ő egy kiváló játékos, azok egyike akik sok mindent elérhetnek a Milannal. Nagyszerű képességei vannak. Kaká? Ő történelmet írt a csapattal, ha vissza akar térni, én tárt karokkal várom. A céljaink? Remélem és hiszem, hogy győzni tudunk, jól kezdtük a bajnokságot, és a Bajnokok Ligáját is, bármi összejöhet még ebben a szezonban. A válogatott? A legjobb formámat akarom hozni, hogy visszatérhessek.”


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS