Hamarosan lezárulhat az átigazolás és Manuel Locatelli csatlakozhat a Sassuolo együtteséhez.

A 20 esztendős középpályás nagyszerű teljesítményével a 2016/2017-es szezonban robbant be, azonban az előző idényben Lucas Biglia érkezésével a kispadra szorult és csak kiegészítőember volt a csapatban. Locatelli iránt több klub is érdeklődött Olaszországból, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a Sassuolo lesz a befutó.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja úgy tudja, hogy előrehaladott stádiumban vannak a tárgyalások a Milan és a Sassuolo között Locatelli átigazolásáról. A felek már megállapodtak egymással, így a saját nevelésű középpályás 11 millió euróért válthat klubot. Ehhez az összeghez további 2-3 millió euró bónusz társul. A MilanNews információja szerint a felek az utolsó részleteket vitatják és ezt követően lezárulhat a transzfer.

A Milan mindenképpen szeretne visszavásárlási opciót, így a két klub most ennek nagyságáról tárgyal.

15 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Egy újabb üstökös távozott tőlünk – fiatal, remekül kezdő tehetség, aki kb egy év alatt le is épült.

  Sok ilyen volt a klub történetében… Pl a legendás Ibrahim Ba is ilyen volt nálam 🙂

 2. Egy kicsit túlárazták, de ők tudják. Persze amilyen a Milan szerencséje, 3 év múlva majd nyilván kiderül róla, hogy ő az új Redondo, és a Sassuolo 284 millióért eladja a PSG-nek…

 3. Sajnálom a távozását ès csak az adhat felmentèst ha ez a transzfer utat nyit egy új sokkal jobb igazolásnak.

  Máskülömben a mi szerencsènket ismerve ha Locatelli belejön a jatekba pont annyit fog èrni amire nekunk mar nem lesz penzunk.

  • Sokkal jobb igazolás? Esélytelen. Loca lelép, helyette pedig nézhetünk valakit a Mauri, Bertolacci, Badelj hármas közül, utóbbi ugyebár klub nélkül van és 100 százalék, hogy lecsapnak rá. Meg hát ott van Halilovic is, akivel valószínűleg a középpályán számolhat Gatta.

   Ha Biglia véletlen kiesik, akkor meg ott van a 35 éves Monti. Szép…

 4. Vicc az egész, komolyan…

  Az égvilágon semmi baj nem lenne az eladásával, ha mondjuk a 8-10 évvel ezelőtti Milanban lenne. Szép lesz Mauri, Bertolacci meg Badelj féléket nézegetni a középpályán, miközben a saját nevelésű fiatalt meg eladjuk. Bohócok meg tapsolnak is hozzá. Nyilván voltak hibái, de könyörgöm nem Pirlo játszik a posztján, hanem Biglia és Montolivo… Nagy szakértelem kell ideböfögni egy 20 éves játékosra hogy leépült, túlárazott… Első idényében szinte folyamatosan játszott és nem volt rossz, tavaly kevésbé teljesített jól, de ez a keret 85 százalékára elmondható. Úgy nehéz is jól játszani, amikor a padon ülsz és 5 percre állsz be a meccs végén…

  Az viszont érdekes, hogy az utolsó 3-4 fordulóban játszott és pazarul helyettesítette a megsérült Bigliát.

  • Ezzel most teljesen azonosulni tudok…Locatellit eladjuk és hozzuk Halilovicot,lehet Badelj-t ill visszajött Bertolacci…..hát egyiket sem érzem nagyobb volumennek Locánál….sőt Bertolacci egy p…cs,Halilovic meg eleve gyengébb…tán Badelj az aki kicsit más pozicióba tolja és ott mondjuk jobb….de ő meg nincs is még itt….szóval nem Loca akit elkell adnunk…..

 5. Game Over…Ennyit tennék hozzá, ha a saját tehetséges utánpótlásokat eladjuk. Gyakran egy közepes teljesítményt nyújtó, sok mérkőzéssel a háta mögött bíró középpályás drágább, mint egy támadó. A Milan pedig 11 millióért kiárusít egy tehetséges, fiatal, még csak nem is sérülékeny középpályást, aki a csapat legalulfizetettebb játékosa volt..Sassuolo meg majd évi 1 millióval letörleszti, 11 év alatt be is jön az érte kapott pénz. Minden csapat elsőként a középpályát fejleszti..mind1. Nem is idegesítem tovább magam.
  Bertolacci pedig meggyőzte Gattusot. Ennyi erővel elmegyek én is próba játékra, lehet én is meggyőzöm őt.

 6. Hát én egész szezon alatt azon a véleményen voltam, hogy a Locatelli – Montolivo duóból az egyiket el kell passzolni. Igazából Montolivo-tól válltam volna meg inkább. Ha pedig Locatelli, akkor csakis kölcsönbe.

  Gattuso nagyon jó edző, de visszahozni Bertolacci-t??? :O Szenthabakukk……

  Kucka-t meg eleve nem kellett volna elengedni, Kessie-vel válthatták volna egymást egész szezonban. De most már megint visszahozni? Inkább ne…

  Na kiváncsi vagyok, jön-e valaki, akiért nem fogjuk bánni…

 7. Ha 20 évesen egy ilyen képességű játékos a Barcában, a Realban vagy akár a Juventusban tolná, ennek három-négyszerese lenne a kiindulóár.

  • Mennyire igaz amit írtál. Az említett klubokban egy padmelgítőnek jobban emelkedik az ára mint nálunk a kezdőknek..

 8. A visszavásárlási opció jó 5let…. viszont foghíjjasak vagyunk kp-n….nem gondolom hogy Halilovic jobb mint Loca….kizárt !!!

 9. Mehet Isten hirével.Egy újabb játékos akit a média fújt fel.1,5 év alatt nem tudta magát összeszedni,és ha még Gattuso sem vólt rá képes akkór tényleg mehet.Ő az új Di Gennaro..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Please enter your name here