Ma hivatalosan is kezdetét veszi a 2018/2019-es idényre való felkészülési időszak.

A világbajnokságon szereplő játékosokon kívül mindenki Gennaro Gattuso rendelkezésére áll. José Manuel Reina, Ivan Strinic, Ricardo Rodriguez, Cristian Zapata, Carlos Bacca, Lucas Biglia, Nikola Kalinic és André Silva később csatlakozik a Milanellóban készülő csapattársakhoz. Gattuso, a Milan vezetőedzője 17:30 kezdettel edzést vezényel a csapatnak. A tréning a szurkolók számára nyilvános lesz.

Az edzést megelőzően a tervek szerint Gattuso és Massimiliano Mirabelli sajtótájékoztatót tart.

Az alábbi 24 játékos kezdi meg ma délután a felkészülést számos Primavera játékossal együtt.

KAPUSOK:  Gianluigi DONNARUMMA, Antonio DONNARUMMA, Alessandro PLIZZARI, GABRIEL Vasconcelos;

VÉDŐK:  Ignazio ABATE, Luca ANTONELLI, Leonardo BONUCCI, Davide CALABRIA, Andrea CONTI, Gustavo GOMEZ, Mateo MUSACCHIO, Stefan SIMIC, Alessio ROMAGNOLI;

KÖZÉPPÁLYÁSOK:  Andrea BERTOLACCI, Giacomo BONAVENTURA, Manuel LOCATELLI, Franck KESSIÉ, José MAURI, Riccardo MONTOLIVO;

TÁMADÓK: Fabio BORINI, Alen HALILOVIC, Hakan CALHANOGLU, Patrick CUTRONE, SUSO;

A nyári felkészülési időszak programja ide kattintva elérhető.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nagyon gyenge keret ez,a középpálya egyenlő a nullával…Ezzel a kerettel kb. a kilencedik hely a realitás.Sajnos…

    • Sajnos a támadó sorral sem lehet büszkélkedni…a kapus poszt, illetve a védelem még egész pofásan néz ki az előbb említettekhez képest.

  2. Nem számítok komolyabb erősítésre, sőt… A büntetés és a tulajdonosi mizéria még mélyebbre tolja a csapatot. Egyik korábbi posztban vki írta h. nem egyértelmű melyik évre vonatkozik a büntetés. Idén nem indulunk az EL-ben?

    • Idén nem indulunk az EL-ben. Büntetés alapján az elkövetkezendő két év valamelyikében kell letöltenünk és mivel most kvalifikáltuk magunkat, így most nem fogunk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Please enter your name here