Kedd délután érkezett a hivatalos bejelentés a klub részéről.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/06/05/romagnoli-hosszabbitott-2022-ig-irt-ala-hivatalos/' addthis:title='Romagnoli hosszabbított, 2022-ig írt alá – hivatalos '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Romagnoli hosszabbított, 2022-ig írt alá – hivatalos

Kedd délután a Milan bejelentette, hogy meghosszabbította Alessio Romagnoli szerződését.

Az utóbbi hetekben az olasz sajtó előszeretettel cikkezett Romagnoli lehetséges távozásáról és a Juventus érdeklődéséről annak ellenére, hogy a játékos és a Milan között folyamatban voltak a tárgyalások a szerződéshosszabbításról.

A klub megnyugtatta a szurkolókat és eloszlatta a kétségeket Romagnoli jövőjét illetően. Az olasz válogatott hátvéd biztosan marad a Milanban és további két évvel, azaz 2022 nyaráig hosszabbított. Ezt a piros-feketék a hivatalos honlapjukon jelentették be. A 23 éves védő Marco Fassone és Massimiliano Mirabelli társaságában írta alá új kontraktusát a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban.

“Alessio Romagnoli 2022. június 30-ig meghosszabbította a szerződését a klubbal.” – olvasható a közlemény az acmilan.com-on.

Romagnoli 2015 augusztusában érkezett az AS Romától mintegy 25 millió euróért és azóta 111 tétmérkőzésen viselte a piros-fekete mezt. Az olasz védő egyértelműen kulcsember a csapatban és az idei szezonban 42 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 3 gólt szerzett.

Címkék:

A szerző: norberto012