A 25 éves balhátvéd egy évvel ezelőtt érkezett a Wolfsburgtól.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/06/02/nemet-elklubok-ricardo-rodriguez-nyomaban/' addthis:title='Német élklubok Ricardo Rodriguez nyomában '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Német élklubok Ricardo Rodriguez nyomában

A német bajnok Bayern München mellett a Borussia Dortmund is érdeklődik a Milan svájci válogatott balhátvédje, Ricardo Rodriguez iránt.

A 25 éves balhátvéd tavaly nyáron 18 millió euróért érkezett a Wolfsburg együttesétől és 47 tétmeccsen 4 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett ebben a szezonban. A Calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal szerint a Bayern szemet vetett Rodriguezre és a szerződtetését fontolgatja a vélhetően távozó Juan Bernat pótlására.

A svájci válogatott balhátvéd jól ismeri Németországot, hiszen 2012 és 2017 között 5 éven keresztül játszott a német bajnokságban a Wolfsburg színeiben. A Calciomercato megjegyzi, hogy a svájci védő a Bayern mellett a Dortmund kívánságlistáján is szerepel, amely már régóta figyelemmel követi a teljesítményét. Állítólag a nemrég kinevezett Lucien Favre edző nagyon kedveli Rodriguez játékát.

Néhány héttel ezelőtt a vezetőség kijelentette, hogy várhatóan nem lesz változás a védelemben és Gennaro Gattuso számol Rodriguezzel a következő szezonban is.

A szerző: norberto012