Florenzi ebben a szezonban 31 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/05/17/a-milan-is-szerzodtetne-a-roma-valogatott-jatekosat/' addthis:title='A Milan is szerződtetné a Roma válogatott játékosát '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

A Milan is szerződtetné a Roma válogatott játékosát

Olasz lapértesülés szerint a Juventus és az Inter után a Milan is szemet vetett az AS Roma olasz válogatott jobbszélsőjére, Alessandro Florenzire.

Florenzi szerződése jövő nyáron jár le a római együttesnél, azonban megakadtak a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalások. A 27 éves játékos évi 4 millió eurós fizetést kért, ezt azonban a Farkasok vezérkara nem kívánta megadni neki. A játékos már közölte, hogy minden ajánlatot meghallgat, de szeretne továbbra is Olaszországban maradni, annak ellenére, hogy korábban a Chelsea és az Atletico Madrid is érdeklődött iránta.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus, az Inter és a Milan is bejelentkezett Florenziért, aki az elmúlt években jobbhátvédként játszott a legtöbbet, azonban a támadó-szekció jobb oldalán és a középpályán is bevethető.

Florenzi ebben a szezonban 31 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.

Címkék: ,

A szerző: norberto012