A Tuttosport megjegyzi, hogy a játékoscsere azért lehet indokolt, mivel a PSG a Pénzügyi Fair Play korlátozásai miatt nem képes kifizetni a Milan által kért összeget Donnarumma játékjogáért.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/05/16/cavani-resze-lehet-a-donnarumma-uzletnek/' addthis:title='Cavani része lehet a Donnarumma-üzletnek? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cavani része lehet a Donnarumma-üzletnek?

Olasz sajtóértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy Edinson Cavaniért cserébe Gianluigi Donnarumma a nyáron Párizsba szerződhet.

Nem titok, hogy a francia bajnok szeretné soraiban tudni a 19 éves olasz kapust, akinek az utóbbi időben megromlott a viszonya a szurkolókkal. Donnarumma a hétvégi Atalanta elleni idegenbeli meccs lefújása után kisétált a vendégszurkolókhoz és szerette volna odaadni nekik a mezét, azonban a szurkolótábor visszautasította. Az elmúlt napokban egyre többször merült fel a sajtóban Gigio Donnarumma távozásának lehetősége, ám a La Gazzetta dello Sport szerint a klub csak akkor fog megválni a fiatal kapustól, ha az érkező ajánlat megfelel az igényeknek. Úgy tudni, hogy a Milan 70 millió euróban határozta meg Donnarumma értékét.

A Mediaset Premium szakértője, Carlo Pellegatti és a Tuttosport állítása szerint a PSG és a Milan bevonhatja Cavanit a tárgyalásokba. A rossoneri vezetőségének eltökélt szándéka egy gólerős csatár szerződtetése a nyáron és Cavani mellett szólhat, hogy jól ismeri a Serie A-t, hiszen korábban a Palermóban és a Napoliban is megfordult.

A Tuttosport megjegyzi, hogy a játékoscsere azért lehet indokolt, mivel a PSG a Pénzügyi Fair Play korlátozásai miatt nem képes kifizetni a Milan által kért összeget Donnarumma játékjogáért.

Az egyetlen problémát Cavani fizetése jelentheti, ugyanis az uruguayi válogatott csatár mintegy 10 millió eurót keres szezononként. A 31 esztendős játékos 2013 óta erősíti a Paris Saint-Germaint, amelynek színeiben összesen 246 tétmeccsen 170 gólt szerzett. Cavani az aktuális szezonban minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 40 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.

Címkék: , ,

A szerző: norberto012