Romagnoli emellett a Torino és a Benevento elleni mérkőzéseket is kénytelen lesz kihagyni.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/04/10/romagnoli-megserult-nem-jatszhat-a-napoli-ellen/' addthis:title='Romagnoli megsérült, nem játszhat a Napoli ellen '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Romagnoli megsérült, nem játszhat a Napoli ellen

A Milan kedden délután hivatalos közleményt adott ki Alessio Romagnoli állapotáról.

Romagnoli a hétvégi Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg és már az 5. percben el kellett hagynia a pályát. Helyére Mateo Musacchio állt be, aki a meccs hajrájában gólpasszt adott Nikola Kalinicnek. Úgy tűnik, hogy kisebb kényszerpihenő vár Romagnolira. A klub hivatalos tájékoztatása szerint az olasz válogatott védő izomsérüléssel bajlódik a bal combjában és két hét múlva újra értékelni fogják az állapotát. Ez azt jelenti, hogy a 23 éves védő biztosan kihagyja a vasárnapi Napoli elleni rangadót.

Komoly fejtörést okoz Gennaro Gattuso számára, hogy mindkét belsővédőjét elveszítette a Napoli elleni meccs előtt, ugyanis Romagnoli sérülés, míg Leonardo Bonucci eltiltás miatt fog hiányozni. A rossoneri csapatkapitánya a Sassuolo ellen begyűjtötte szezonbeli ötödik sárga lapját.

Romagnoli emellett a Torino és a Benevento elleni mérkőzéseket is kénytelen lesz kihagyni.

Címkék:

A szerző: norberto012