Csütörtök este kialakult a nyolcaddöntő teljes mezőnye az Európa Ligában. A sorsolás ma 13:00-kor lesz....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/02/23/ime-a-milan-lehetseges-ellenfelei-az-europa-ligaban/' addthis:title='Íme a Milan lehetséges ellenfelei az Európa Ligában '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Íme a Milan lehetséges ellenfelei az Európa Ligában

Csütörtök este kialakult a nyolcaddöntő teljes mezőnye az Európa Ligában. A sorsolás ma 13:00-kor lesz.

Mint ismert, a Milan kettős győzelemmel búcsúztatta a Ludogorets együttesét és összesítésben 4-0-val jutott tovább a legjobb 16 közé. Az olasz csapatok közül a Napoli és az Atalanta is kiesett, előbbit az RB Leipzig, míg utóbbit a Borussia Dortmund búcsúztatta. A rossoneri mellett továbbjutott a Lazio, amely a román FCSB ellen győzött.

A nyolcaddöntő párosításainak sorsolását február 23-án, pénteken délután 13:00-kor rendezik az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni központjában, Svájcban. A szabályok alapján nincsenek kiemeltek, bárki játszhat bárkivel, így akár két azonos országbeli egyesület is megmérkőzhet egymással a negyeddöntőért.

A MILAN LEHETSÉGES ELLENFELEI A NYOLCADDÖNTŐBEN:

CSZKA Moszkva (orosz), Lokomotiv Moszkva (orosz), Zenit (orosz), Olympique Lyon (francia), Olympique Marseille (francia), Borussia Dortmund (német), RB Leipzig (német), Lazio (olasz), Athletic Bilbao (spanyol), Atlético Madrid (spanyol), Arsenal (angol), Plzen (cseh), Red Bull Salzburg (osztrák), Sporting CP (portugál), Dinamo Kijev (ukrán).

Az első mérkőzéseket 2018. március 8-án, a visszavágókat pedig március 15-én játsszák.

Címkék:

A szerző: norberto012