Olasz lapértesülés szerint Gennaro Gattusónak, a Milan trénerének a legalacsonyabb a fizetése a Serie A...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/02/13/gattuso-keres-a-legkevesebbet-a-serie-a-ban/' addthis:title='Gattuso keres a legkevesebbet a Serie A-ban '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Gattuso keres a legkevesebbet a Serie A-ban

Olasz lapértesülés szerint Gennaro Gattusónak, a Milan trénerének a legalacsonyabb a fizetése a Serie A edzői közül. Az olasz szakember évi 120 ezer eurót tesz zsebre, ami havi szinten kicsivel több mint 3 millió forintnak felel meg.

Gattuso november végén váltotta Montellát a Milan kispadján és azóta 14 tétmérkőzésen irányította a csapatot, ezeken a mérleg 7 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség. A La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint Gattuso a Serie A legrosszabbul kereső edzője, ugyanis ugyanazokkal a feltételekkel vezeti az első csapatot, mint ahogy tavaly nyáron elvállalta a Primavera irányítását.

A 40 éves vezetőedző éves bére 120 ezer euró, ennél kevesebbet egyetlen edző sem tesz zsebre az olasz élvonalban. Gattuso előtt közvetlenül a Hellas Verona mestere, Fabio Pecchia áll, aki 250 ezer eurót keres. Érdekesség, hogy a Juventust irányító Massimiliano Allegri a Serie A legjobban fizetett edzője évi 7 millió euróval, utána következik az interes Luciano Spalletti 4 millióval.

Összehasonlításképpen Vincenzo Montella fizetése évi 3 millió euró volt, mielőtt menesztették a csapat éléről.

Címkék:

A szerző: norberto012