Mint ismert, két évtized után elválnak a Milan és az Adidas útjai.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/01/22/a-milan-hamarosan-bejelenti-az-uj-sportszergyartojat/' addthis:title='A Milan hamarosan bejelenti új sportszergyártóját '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

A Milan hamarosan bejelenti új sportszergyártóját

A legfrissebb hírek szerint a Milan hamarosan nyilvánosságra hozza, hogy a következő szezontól a Puma lesz a csapat új sportszergyártója, miután június végén megszűnik az Adidasszal kötött megállapodás.

A klub még októberben jelentette be, hogy két évtized után 2018-ban elválnak a Milan és az Adidas útjai, miután a felek közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy felbontják a 2023-ig szóló szerződést. A La Repubblica beszámolói szerint rövid időn belül megtörténhet a hivatalos bejelentés, hogy a Puma lesz a Milan új sportszergyártója. Az olasz lap megjegyzi, hogy a Pumával kötött szerződés kevésbé jövedelmező, ugyanakkor a bónuszok és a különböző jutalékok várhatóan magasabbak lesznek

Korábbi jelentések szerint a német vállalat évi 12 millió eurót fizet a Milannak. Ez az összeg 8 millió euróval kevesebb, mint az Adidasszal való eddigi megállapodás.

Amennyiben megtörténik a hivatalos bejelentés, a Serie A jelenlegi mezőnyét tekintve a Milan lesz az egyetlen, amelynek a Puma szállítja a mezeket. A német multinacionális sportszergyártó cég többek között az olasz nemzeti csapat, az Arsenal és a Borussia Dortmund támogatója is.

Címkék:

A szerző: norberto012