December 30-án különleges nap volt Gianluigi Donnarumma számára, ugyanis a 100. alkalommal lépett pályára a...

Gigio: “Boldog vagyok, 4 éves szerződésem van”

December 30-án különleges nap volt Gianluigi Donnarumma számára, ugyanis a 100. alkalommal lépett pályára a Milanban. Az olasz kapus az első perctől kezdve a pályán volt a Fiorentina elleni meccsen és számos nagy védést bemutatott.

“Büszke vagyok arra, hogy elértem a 100 mérkőzést piros-fekete mezben. Csodálatos elérni ezt a mérföldkövet. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, a csapattársaimnak, a szakmai stábnak és a Milanellóban dolgozó embereknek.” – nyilatkozott Gigio, aki 2015 októberében mutatkozott be a csapatban.

“Fiorentina? Nehéz volt kivédeni Simeone lövését. A csapat mindig mellettem állt és ezt köszönöm nekik. Jól reagáltunk a kapott gólra és utána sikerült egyenlítenünk. Antonio? Nagyon büszke vagyok rá, mert bebizonyította, hogy készen áll, amikor szükség van rá. Mindig keményen dolgozunk Magni kapusedzővel. Antonio ragyogóan teljesített az Inter elleni derbin.”

Az elmúlt hetekben számtalan pletyka látott napvilágot, amelyek szerint Donnarumma távozhat, azonban a fiatal kapus elmondta, hogy boldog a Milanban: “Négy évre szóló szerződésem van a klubbal és boldog vagyok itt.”

A szerző: norberto012