Az olasz középhátvéd a Benevento elleni meccsen kapott piros lapot.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/12/05/romagnolit-eltiltottak-nem-jatszhat-a-hetvegen/' addthis:title='Romagnolit eltiltották, nem játszhat a hétvégén '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Romagnolit eltiltották, nem játszhat a hétvégén

Alessio Romagnoli eltiltás miatt biztosan kihagyja a hétvégi Bologna elleni meccset a Serie A-ban.

Mint ismert, a Milan vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a sereghajtó Beneventóval. Hozzátartozik a mérkőzés krónikájához, hogy a játékvezető kiállította Romagnolit, így a csapat az utolsó negyedórát kénytelen volt emberhátrányban lejátszani. Az olasz válogatott védő az első játékrészben kezezés miatt kapott sárga lapos figyelmeztetést, majd a meccs hajrájában egy becsúszást követően begyűjtötte a második sárgáját. A felvételek alapján egyértelműen megállapítható, hogy az esetnél nem történt kontaktus.

Az Olasz Szövetség egy meccsre szóló eltiltást szabott ki Romagnolira, aki begyűjtötte szezonbeli 5. sárgáját.

Ennek következtében Gennaro Gattuso, a csapat vezetőedzője biztosan nem számíthat Romagnoli játékára hétvégén a Bologna ellen az olasz bajnokság 16. fordulójában.

Címkék:

A szerző: norberto012