Olasz lapértesülés szerint a Milan januárban túladhat Hakan Calhanoglun, aki fél évvel ezelőtt érkezett. A...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/12/03/torok-elklubok-szerzodtetnek-calhanoglut-a-telen/' addthis:title='Török élklubok szerződtetnék Calhanoglut a télen '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Török élklubok szerződtetnék Calhanoglut a télen

Olasz lapértesülés szerint a Milan januárban túladhat Hakan Calhanoglun, aki fél évvel ezelőtt érkezett.

A 23 éves török válogatott középpályás a nyáron csatlakozott a piros-feketékhez a Bayer Leverkusentől mintegy 22 millió euróért, azonban eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és hónapok óta csak keresi korábbi remek formáját. Calhanoglu jelenleg izomsérüléssel bajlódik, ezért biztosan nem fog pályára lépni ma a Benevento ellen.

A Corriere dello Sport beszámolói szerint Calhanoglu játékjogáért több ajánlat érkezett Törökországból, többek között a Fenerbahce és a Galatasaray is szeretné soraiban tudni. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a piros-feketék fontolóra vehetik a török támadó-középpályás eladását a januári átigazolási időszakban.

Calhanoglu ebben a szezonban 19 tétmérkőzésen lépett pályára, a mérlege 2 gól és 6 gólpassz.

Címkék:

A szerző: norberto012