A Tuttosport szerint januárban Patrick Cutrone lesz a Torino egyik legfőbb célpontja a támadósorba. A...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/11/08/patrick-cutrone-a-torino-celkeresztjeben/' addthis:title='Patrick Cutrone a Torino célkeresztjében? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Patrick Cutrone a Torino célkeresztjében?

A Tuttosport szerint januárban Patrick Cutrone lesz a Torino egyik legfőbb célpontja a támadósorba.

A 19 éves csatár nagyszerűen kezdte a szezont, ugyanis az első bajnoki meccsen 1 góllal és 1 gólpasszal vette ki a részét a Crotone elleni idegenbeli győzelemből, illetve az Európa Ligában a selejtezőben és a csoportkörben egyaránt eredményes volt. Cutrone az utóbbi hetekben csak elvétve kapott játéklehetőséget, miután Vincenzo Montella elsősorban Nikola Kalinicet preferálja csatárposzton.

Úgy tűnik, hogy az ígéretes fiatal csatárra más együttes is felfigyelt. A Tuttosport beszámolói szerint az olasz élvonalban szereplő Torino szeretné soraiban tudni Cutronét. Állítólag Sinisa Mihajlovic edző elégedetlen Andrea Belotti és Umar Sadiq teljesítményével, ezért a támadó-szekció megerősítését tervezi a téli mercato alatt. Az olasz támadó mellett Diego Falcinelli és Marco Borriello is a torinóiak januári célpontjai között van.

Cutrone eddig 16 tétmérkőzésen 5 gólt szerzett a Milan színeiben.

Címkék: ,

A szerző: norberto012