Patrick Cutrone, a Milan saját nevelésű csatára már nagyon várja a hétvégi milánói városi rangadót,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/10/12/cutrone-alig-varja-a-hetvegi-milanoi-varosi-derbit/' addthis:title='Cutrone alig várja a hétvégi milánói városi derbit '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cutrone alig várja a hétvégi milánói városi derbit

Patrick Cutrone, a Milan saját nevelésű csatára már nagyon várja a hétvégi milánói városi rangadót, emellett beszélt az U21-es válogatottról és Vincenzo Montelláról is.

A 19 éves csatár az elmúlt 1 hétben 2 mérkőzésen lépett pályára az olasz U21-es válogatottban, ezeken összesen 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a Magyarország elleni 6-2-es győzelemből, míg Marokkó ellen egy alkalommal volt eredményes.

“Az olasz válogatottban gólt szerezni mindig izgalmas. Inter? Szeretem a milánói derbiket. Alig várom a vasárnapot és az edző rendelkezésére fogok állni. Keményen dolgozom az edzéseken és mindig megpróbálok gólt szerezni minden mérkőzésen.” – mondta Cutrone a MilanNews.it oldalnak.

“Montella? Hihetetlen edzeni egy ilyen nagyszerű edző kezei alatt. Nagyszerű csatár volt és sok tanáccsal lát el. Célok? Tudjuk a céljainkat és el akarjuk ezeket érni.” – tette hozzá.

Cutrone az előző idény végén mutatkozott be a Milanban és ebben a szezonban 11 tétmeccsen 5 gólt szerzett.

Címkék:

A szerző: norberto012