Sérüléssel kezdődött az olasz jobbhátvéd milánói karrierje.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/10/08/conti-boldog-de-nem-gondol-a-vilagbajnoksagra/' addthis:title='Conti boldog, de nem gondol a világbajnokságra '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Conti boldog, de nem gondol a világbajnokságra

Andrea Conti elmondása szerint jól érzi magát és remek ütemben halad a felépülése.

A 23 éves játékos a nyáron csatlakozott a piros-feketékhez, azonban néhány héttel ezelőtt az egyik edzésen térdszalag-szakadást szenvedett. A műtéti beavatkozás jól sikerült és az előrejelzések szerint fél éves kihagyás vár rá. Conti az előző idényben nagyszerűen teljesített az Atalantában, ugyanis 35 tétmérkőzésen 8 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. A felépüléséig Ignazio Abate, Davide Calabria és Fabio Borini bizonyíthat a jobb oldalon.

 “Jól érzem magam, már mankó nélkül járok és a vártnál előrébb vagyok a felépülésben. Boldog vagyok. Világbajnokság? Remélhetőleg. Először egyetlen dologra kell gondolnunk, a felépülésre.” – mondta Conti az újságíróknak egy rendezvényen.

Címkék:

A szerző: norberto012