Marco Fassone elégedetten nyilatkozott a csütörtöki Shkendija elleni 6-0 arányú győzelem után és beszélt a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/08/18/az-atigazolasi-piac-kiszamithatatlan-fassone/' addthis:title='“Az átigazolási piac kiszámíthatatlan” – Fassone '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

“Az átigazolási piac kiszámíthatatlan” – Fassone

Marco Fassone elégedetten nyilatkozott a csütörtöki Shkendija elleni 6-0 arányú győzelem után és beszélt a szurkolókról, André Silváról, Leonardo Bonucciról illetve az átigazolási piac várható történéseiről is.

“A szurkolók a Milan büszkeségei. Megtöltötték a stadiont egy kevésbé vonzó mérkőzésen, amely nem túl kedvező időpontban volt. Véghez vittük az első részét annak, amit terveztünk, de két lábbal a földön kell maradnunk. Vasárnaptól kezdődik az igazi harc és reméljük, hogy májusban ünnepelni fogunk. Jók az érzések és abban a tudatban kezdjük a bajnokságot, hogy Európa Liga-meccsről jövünk, nem pedig barátságosról. Nincsenek illúzióink. Az előttünk álló út hosszú és a csapat új. Lesznek gyengébb pillanatok, ez természetes.” – mondta Fassone a mérkőzés után.

“André Silva? Boldogok vagyunk, a gólszerzéssel önbizalomra tesz szert. Ez egy csodálatos csoport és elégedettek vagyunk. Bonaventura? Az ő sérülése az este rémálma. Teljes volt az elégedettség az egész meccsen, majd Jack fájdalmat érzett. Bonucci és a karszalag? Mindannyian megbeszéltük és sokáig vitattuk. Azt gondolom, hogy ez volt a helyes választás. Leo egy győztes mentalitással rendelkező személy. Bajnokok Ligája? Szeretnénk visszatérni a világ tetejére, de először kvalifikálnunk kell magunkat a Bajnokok Ligájába. Kalinic? Nincs értelme tagadni, hogy hosszú ideje tárgyalunk róla a Fiorentinával. A tárgyalások folynak és előrehaladott stádiumban vannak.”

“Niang? Az új igazolások érkezésével néhány játékos kérte távozását. Mirabelli dolgozik az eladásokon, csak ennyit mondhatok. A szurkolók elégedettek azzal, ahogyan végezzük a munkánkat. Az elmúlt néhány napban lehetőségünk volt arra, hogy megvizsgáljuk mi az, ami még hiányzik. Ha jön a megfelelő lehetőség, akkor élni fogunk vele, különben így is versenyképesek vagyunk. Az átigazolási piac kiszámíthatatlan.” – tette hozzá.

Címkék:

A szerző: norberto012