A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az orvosi vizsgálatok alapján Lucas Biglia izomsérülés...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/08/11/lucas-biglia-kozel-1-honapra-harckeptelenne-valt/' addthis:title='Lucas Biglia közel 1 hónapra harcképtelenné vált '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lucas Biglia közel 1 hónapra harcképtelenné vált

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az orvosi vizsgálatok alapján Lucas Biglia izomsérülés következtében közel egy hónapig nem állhat Vincenzo Montella rendelkezésére.

Biglia nem vett részt a csapattal a szerdai Real Betis elleni felkészülési meccsen, ugyanis az egyik edzésen megsérült. Úgy tűnik, hogy a 31 éves középpályás biztosan nem játszhat a csapat következő 4 mérkőzésén. Biglia ma vizsgálatokon vett részt és kiderült, hogy a bal combhajlító izma sérült meg – közölte a klub a hivatalos honlapján. A felépülési idő körülbelül négy hetet vesz majd igénybe.

Ez azt jelenti, hogy Biglia nem léphet pályára a Shkendija elleni Európa Liga oda- és visszavágón, továbbá kihagyja az első két bajnoki mérkőzést is. Az argentin válogatott játékos előreláthatólag szeptember 10-én a Lazio elleni rangadón térhet vissza a válogatott szünetet követően.

Címkék:

A szerző: norberto012