Kiszivárgott, hogy a Milan egy 30 millió eurós ajánlattal kereste meg a Monacót. Nem titok,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/08/10/30-millio-euros-ajanlatra-mondtak-nemet-falcaoert/' addthis:title='30 millió eurós ajánlatra mondtak nemet Falcaóért '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

30 millió eurós ajánlatra mondtak nemet Falcaóért

Kiszivárgott, hogy a Milan egy 30 millió eurós ajánlattal kereste meg a Monacót.

Nem titok, hogy a Milan vezetősége egy csatárt keres és eddig Pierre-Emerick Aubameyang, Andrea Belotti, Diego Costa és Nikola Kalinic neve merült fel, mint lehetséges érkező.

A France Football magazin információi szerint a piros-feketék ajánlatot tettek a francia bajnok Monacónak a 31 esztendős csatár, Radamel Falcao játékjogáért, amelyet a klub visszautasított. Állítólag az ajánlat 30 millió euró volt, de a Monaco vezetősége leszögezte, hogy a kolumbiai csatár nem eladó. Falcaót 2020-ig köti szerződés a hercegségbeli klubhoz, ahová tavaly nyáron tért vissza sikertelen angliai kalandjáról. Falcao sem a Manchester Unitedben, sem pedig a Chelsea-ben nem tudott maradandót alkotni.

Falcao az előző szezonban 43 tétmérkőzésen 30 gólt és 6 gólpasszt jegyzett és bajnok lett a Monacóval.

A 31 éves játékosért 2013 nyarán 43 millió eurót fizetett a Monaco az Atletico Madridnak. Falcao Spanyolországban egészen elképesztő hatékonysággal ontotta a gólokat, ugyanis 91 meccsen 70 gólt szerzett a madridiak színeiben.

Címkék: ,

A szerző: norberto012