Sorsoltak az Olasz kupában és a Milan egy ágra került a városi rivális Interrel.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/07/25/milanoi-derbit-rendezhetnek-az-olasz-kupaban/' addthis:title='Milánói derbit rendezhetnek az Olasz kupában '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Milánói derbit rendezhetnek az Olasz kupában

Néhány nappal ezelőtt sorsoltak az Olasz kupában és a Milan egy ágra került a városi rivális Interrel.

Javában tart a felkészülési időszak és kevesebb mint egy hónap múlva rajtol az olasz bajnokság. Az Olasz kupa 2017/18-as idényének sorsolását nemrég tartották, míg a Serie A menetrendjét július 26-án, azaz szerdán fogják kisorsolni.

A piros-feketék a nyolcaddöntőben csatlakoznak a mezőnyhöz, akár csak a Juventus, a Roma, a Napoli, az Atalanta, a Lazio, az Inter és a Fiorentina. A Milan egy ágon szerepel az Interrel az Olasz kupa kieséses szakaszában, így akár már a negyeddöntőben milánói derbit rendezhetnek, amennyiben mindkét együttes sikerrel veszi az első akadályt a legjobb 16 között. A Milan lehetséges nyolcaddöntőbeli ellenfelei között szerepel a Hellas Verona, a Chievo Verona, az Ascoli és az Avellino is.

Az ágrajz alapján a Milan csak a döntőben találkozhat a Juventusszal, a Romával, a Napolival és az Atalantával.

A rossoneri az előző szezonban a negyeddöntőig jutott az Olasz kupában, ahol a későbbi győztes Juventus 2-1-re legyőzte Vincenzo Montella csapatát.

Címkék:

A szerző: norberto012