Pénteken délután a Milan U16-os korosztályos csapata 5-2-re legyőzte a Romát a bajnoki fináléban, így...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/23/olasz-bajnok-lett-a-milan-u16-os-csapata/' addthis:title='Olasz bajnok lett a Milan U16-os csapata '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Olasz bajnok lett a Milan U16-os csapata

Pénteken délután a Milan U16-os korosztályos csapata 5-2-re legyőzte a Romát a bajnoki fináléban, így a csapat megnyerte a Scudettót.

A piros-feketék Riccardo Tonin góljával már az 1. percben vezetést szereztek a Roma ellen, majd nem sokkal később Gabriele Basani volt eredményes. A 23. percben Siaka Haidara növelte az előnyt, így kevesebb mint fél óra után már 3-0-ra vezetett a Milan. Ezt követően visszajött a meccsbe a Roma, ugyanis az első félidőben előbb Alessio Riccardi, majd a második játékrészben Danilo Barbarossa volt eredményes.

A Milan a meccs hátralévő részében nem engedte ki az előnyt, ráadásul a hajrában még két gól született: a 80. percben Tonin, 5 perccel később Haidara talált be az ellenfél kapujába.

A végeredmény 5-2 lett a milánói együttes javára, így a piros-feketék nyerték a Scudettót.

ROMA – MILAN 2-5

Időpont: 2017.06.23.
Helyszín: Dino Manuzzi Stadion, Cesena
Gólszerzők: Tonin (1., 80.), Basani (18.), Haidara (23., 85.) ill. Riccardi (30.), Barbarossa (51.)

>> A KEZDŐCSAPATOK:

ROMA (4-3-3): Cardinali; Parodi, Santese, Laurenzi (C), Semeraro; Riccardi, Chierico, Greco F.; Bamba, Barbarossa A., Cangiano.

Cserék: Giuliani (GK), Carruolo, Bouah, Calafiori, Cataldi R., Meo, Simonetti, Silipo, Bucri.

MILAN (4-3-1-2): Soncin; Barazzetta, Merletti, Culotta (C), Basani; Sala, Brambilla, Frigerio; Maldini; Tonin, Haidara.

Cserék: Zanellato, Viganò, Brusa, Cretti, Olzer, Capone, Colombo, Corti, Bruni.

 

A szerző: norberto012