Gianluigi Donnarumma bátyja, Antonio a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben védte meg testvérét, aki a szurkolóktól...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/17/donnarumma-batyja-kiakadt-es-megvedte-testveret/' addthis:title='Donnarumma bátyja kiakadt és megvédte testvérét '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Donnarumma bátyja kiakadt és megvédte testvérét

Gianluigi Donnarumma bátyja, Antonio a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben védte meg testvérét, aki a szurkolóktól kapott hideget-meleget, miután nem hosszabbította meg a jövőre lejáró szerződését a Milannal.

Antonio Donnarumma üzenete azoknak az embereknek, akik sértegették a testvérét és a családját.

“Azokhoz az emberekhez fordulok, akik nem csinálnak semmi mást, csak Gigiót és az egész családunkat sértegetik. Gigio egészen kicsi kora óta Milan szurkoló. Egy álom vált valóra számára azzal, hogy magára ölthette a Milan mezét. Mindig tisztelte a mezt és szívét-lelkét beleadta a piros-fekete színekért. Minden vereség után sírt. Egészen tegnapig mindannyian Gigio mellett álltatok, most pedig anélkül, hogy bármit is tudnátok, sértegetitek az egész családunkat olyan szavakkal, amelyeket a legrosszabb ellenségünknek sem kívánnánk.” – írta Antonio, aki szintén a Milan utánpótlásában nevelkedett, jelenleg viszont a török bajnokságban szereplő Asteras Tripoli kapusa.

“Családunk mindig együtt örült és együtt szomorkodott a szurkolókkal. A klub hihetetlen történelemmel rendelkezik, ezt senki sem kérdőjelezheti meg. Bármilyen nyilatkozat és gesztus, amit mondott vagy amit tett, azt a Milan iránt érzett szeretete miatt tette. Mindenekelőtt Gigio ugyanolyan rajongó, mint ti. Bárki, aki őt szidalmazta az nem Milan szurkoló.”

Címkék:

A szerző: norberto012