Az Atalanta első körben visszautasította a Milan 20 millió eurós ajánlatát Andrea Contiért – állítja...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/17/az-atalanta-30-millio-eurot-ker-conti-jatekjogaert/' addthis:title='Az Atalanta 30 millió eurót kér Conti játékjogáért? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Az Atalanta 30 millió eurót kér Conti játékjogáért?

Az Atalanta első körben visszautasította a Milan 20 millió eurós ajánlatát Andrea Contiért – állítja a Sky Sport.

Conti jelenleg a lengyelországi U21-es Európa-bajnokságon tartózkodik az olasz válogatottal Gianluigi Donnarummához, Davide Calabriához és Manuel Locatellihez hasonlóan. A 23 éves jobbhátvéd nagyszerű szezont tudhat maga mögött, ugyanis 33 mérkőzésen 8 gólt szerzett a Serie A-ban, emellett 4 gólpassz is kiosztott. Ez egyedülálló statisztika, hiszen az öt európai topligában rajta kívül egyetlen védő sem volt ennyiszer eredményes.

A Sky Sport Italia értesülései szerint az Atalanta elutasította a Milan ajánlatát Contiért. A piros-feketék 20 millió eurót ajánlottak, azonban a bergamói együttes 10 millió euróval többet kér. Mint ismert, a Milan korábban már megállapodott a játékossal a személyes feltételekben. Elképzelhető, hogy az Atalanta által kért magas ár csökkentése érdekében Matteo Pessina és Gian Filippo Felicioli is része lesz az üzletnek. Előbbi idén a Comóban, míg utóbbi az Ascoliban szerepelt kölcsönben, de mindketten a Milan utánpótlásában nevelkedtek.

Conti ügynöke néhány nappal ezelőtt nyilatkozott: “Conti bergamói pályafutása a végéhez ért, bár nagyon hálás a klubnak, amit érte tettek. Egy játékost nem lehet megfosztani az álmától és az előrelépés lehetőségétől. Nem lenne helyes megakadályozni a klubváltását. Conti a Milant akarja és ez minden játékos álma. Olyan megállapodásra van szükség a Milan és az Atalanta között, amely mindkét felet boldoggá teszi.”

Címkék: ,

A szerző: norberto012