Csütörtökön hivatalosan is bejelentették, hogy Gianluigi Donnarumma nem hajlandó szerződést hosszabbítani a Milannal. Giocondo Martorelli,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/16/donnarumma-nem-tisztesseges-allitja-a-felfedezo/' addthis:title='Donnarumma tisztességtelen volt, állítja a felfedező '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Donnarumma tisztességtelen volt, állítja a felfedező

Csütörtökön hivatalosan is bejelentették, hogy Gianluigi Donnarumma nem hajlandó szerződést hosszabbítani a Milannal. Giocondo Martorelli, a játékost évekkel ezelőtt felfedező személy megszólalt az ügyben és elmondása szerint nem ez az első ilyen esete a fiatal kapusnak.

“Ez a döntés nagyon sok ember számára kellemetlen dolog, de én azon néhány ember közé tartozom, akik előre látták, hogy ez be fog következni. Ismerve a korábban kialakult furcsa helyzeteket, nem meglepő, hogy Donnarumma nem hosszabbította meg a szerződését. Ez egy olyan probléma, amit meg kell fejteni és rá kell jönni, hogy miért alakultak így a dolgok egy évvel a szerződésének lejárta előtt. Én mindent tudok Donnarummáról – a családjáról, a rokonairól, a házuk minden egyes szegletét ismerem. Az egyetlen dolog, ami meglepett, hogy az újságok, a televízióállomások semmit sem tudtak arról, hogy mi zajlott le korábban. Donnarumma története elég összetett és a viselkedése a végső döntések meghozatalakor a kezdetektől fogva sem volt tisztességes.”

“Nem mondanám, hogy én fedeztem fel, egyszerűen szerencsés voltam, mert a megfelelő helyen a megfelelő időben voltam. Donnarumma mindössze csak 10 éves volt és még a vak is látta, hogy egy igazi tehetség. Amint megláttam azt a kis srácot Nápolyban, azonnal hívtam az Inter vezetőségét. Három és fél évig, egészen 2013-ig az Internél volt és többször is szerepelt ott próbajátékon. Minden rendben ment mindaddig a pillanatig, amíg nem tették elé az írásos szerződést. Azon a délutánon mindenben megegyeztünk vele, az édesanyjával és az édesapjával is. Azonban másnap reggel megállapodott a Milannal, tisztességtelenül és minden figyelmeztetés nélkül. Ezek az előzmények alapján arra következtetek, hogy hasonló szituációba kerülhet a Milannal. Először meglepett, hogy nem hosszabbított szerződést, de aztán átgondoltam a dolgokat.”

“Csak ismételni tudom magam, 2013-ban az egész családja elfogadta az Inter ajánlatát és aláírtak, aztán másnap már visszatértek Nápolyba és szerződést kötöttek a Milannal. Az a szerződés, amelyet 24 órával előtte aláírtak, elveszítette minden értékét.” – tette hozzá.

Címkék:

A szerző: Isaackar92