Marco Fassone, a klub vezérigazgatója csütörtök délután bejelentette, Mino Raiola játékosügynök tájékoztatta arról, hogy Gianluigi...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/15/hivatalos-donnarumma-nem-hosszabbit-szerzodest/' addthis:title='Hivatalos: Donnarumma nem hosszabbít szerződést '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Hivatalos: Donnarumma nem hosszabbít szerződést

Marco Fassone, a klub vezérigazgatója csütörtök délután bejelentette, Mino Raiola játékosügynök tájékoztatta arról, hogy Gianluigi Donnarumma nem hosszabbítja meg a 2018 nyarán lejáró szerződését a Milannal.

“Szeretnék rögtön tájékoztatást adni a találkozóról, ami néhány perccel ezelőtt ért véget Mino Raiolával.” – kezdte Fassone. “Raiola közölte velünk, hogy Donnarumma meghozta a végleges döntést és nem hosszabbít szerződést a Milannal. Ez a határozott döntés, amelyet a játékos hozott. Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy 10 nappal ezelőtt Mirabelli egy nagyon fontos ajánlatot tett a játékosnak. Még annál is nagyobb ajánlatot, mint ami az újságokban megjelent. A játékos nem csak az anyagi, hanem a szakmai szempontokat is értékelte és azt mondta, hogy nem kíván hosszabbítani. Így a milánói pályafutása 2018. június 30-án lezárul. Meglepett minket, mert bíztunk abban, hogy Donnarumma lesz a jövő Milanjának a kapusa, aki köré felépíthetjük a csapatot. Természetesen ez a döntés keserű ízt hagy, de folytatnunk kell és tovább kell lépnünk.”

Így tehát kérdéses Donnarumma jövője, hiszen ha a Milan idén nyáron nem értékesíti, akkor egy év múlva – a szerződés lejártával – ingyen távozhat és szabadon igazolható lesz. A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy Donnarumma a Milan 5 évre szóló, évi 5 millió eurós fizetést garantáló szerződését utasította vissza.

Címkék:

A szerző: norberto012