Olasz lapértesülés szerint Gerard Deulofeu a lejáró kölcsönszerződése ellenére a következő szezonban is a Milanban...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/15/deulofeu-vegleg-maradni-szeretne-a-milanban/' addthis:title='Deulofeu végleg maradni szeretne a Milanban '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Deulofeu végleg maradni szeretne a Milanban

Olasz lapértesülés szerint Gerard Deulofeu a lejáró kölcsönszerződése ellenére a következő szezonban is a Milanban akar játszani.

A 23 éves támadó januárban fél évre érkezett kölcsönben a Premier League-ben szereplő Evertontól és 17 meccsen 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett a Serie A-ban. Eddig a klub vezetősége nem tett lépést Deulofeu megtartásáért, akinek a játékjoga az Everton tulajdonában van.

Mint ismert, Deulofeu szerződésében szerepel egy 12 millió eurós visszavásárlási záradék, amelyet nevelőegyesülete, az FC Barcelona idén nyáron június 30-ig érvényesíthet.

Eddig még nem volt semmiféle kapcsolat a Barca és a játékos ügynöke között, így a jelek arra utalnak, hogy a spanyol klubnak nem áll szándékában élni a lehetőséggel.

A La Gazzetta dello Sport szerint Deulofeu szándéka egyértelmű: maradni szeretne a piros-feketéknél. Állítólag a spanyol válogatott játékos nem akar visszatérni Barcelonába, mivel a Neymar, Luis Suárez, Lionel Messi trió mellett nem adott a folyamatos játéklehetőség. Deulofeu számára minden bizonnyal fontos, hogy a lehető legtöbb mérkőzésen játsszon, ugyanis ott akar lenni a 2018-as világbajnokságon.

A hírek szerint a 23 éves támadó már jelezte a Milan vezetőségének, hogy maradni szeretne. A klub jelenleg kivár, de nem titok, hogy a nyáron mindenképpen szeretne egy szélsőt igazolni a támadó-szekcióba. Eddig Keita Baldé, Papu Gomez és Emil Forsberg neve volt terítéken, de nem kizárt, hogy a végső választás Deulofeura fog esni.

Címkék:

A szerző: norberto012