Mint arról beszámoltunk, Christian Abbiati egy évvel visszavonulása után visszatért a Milanhoz és a jövőben...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/15/abbiati-azonnal-igent-mondott-a-milan-hivasara/' addthis:title='Abbiati azonnal igent mondott a Milan hívására '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Abbiati azonnal igent mondott a Milan hívására

Mint arról beszámoltunk, Christian Abbiati egy évvel visszavonulása után visszatért a Milanhoz és a jövőben csapatmenedzserként fog dolgozni Milanellóban.

A 39 éves legenda elmondta, egy pillanatig sem gondolkozott a Milan ajánlatán, azonnal igent mondott.

“Nagyon izgatott vagyok, csodálatos érzés visszatérni a második otthonomba. Örülök, hogy itt vagyok és együtt dolgozhatok a csapattal. Nem számítottam a visszatérésre, mert a tulajdonosváltással minden egy kicsit másnak tűnt. Ehelyett az új vezetőség felhívott és azonnal elfogadtam a lehetőséget. A szerepem? Milanellóban leszek és a történésekről beszámolok a klubnak. Büszke vagyok, hogy visszatérhettem és a klub lehetőséget adott nekem. Egy pillanatig sem gondolkoztam a döntésen. A játékosokkal és a szakmai stábbal is kapcsolatban leszek. Beszéltem néhány korábbi csapattársammal és azt mondták, hogy ebben a szezonban javult a helyzet az öltözőben.” – mondta Abbiati.

“Gattuso? Nagyon örülök neki, mert olyan, mintha a testvérem lenne, emellett az egyik legjobb barátom. Sok szerencsét kívánok neki. Nem könnyű a Primavera csapatot irányítani, ez egy fontos feladat és örülök, hogy Rino visszatért. Mindig is nagyon jó kapcsolatot ápoltam azokkal az emberekkel, akik a csapat mögött dolgoznak Milanellóban és a Casa Milanban. Célok? Meg kell szereznünk az első négy hely egyikét. A klub számára rendkívül fontos, hogy a csapat visszatérjen a Bajnokok Ligájába. Ez kell, hogy a kiindulási pont legyen.”

“Donnarumma? Maradni akar és most a klubbal és az ügynökével dönteni fog a jövőjéről. Teljes szívemből remélem, hogy maradni fog a Milanban. Imádják a szurkolók és az elmúlt másfél évben bizonyította nagyszerű képességeit. Ennek ellenére még fejlődnie kell, hiszen csak 18 éves.” – tette hozzá.

Címkék:

A szerző: norberto012