A Milan a hét elején jelentette be André Silva átigazolását, aki a portugál élvonalban szereplő...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/14/andre-silva-csodalatos-erzes-itt-lenni-a-milanban/' addthis:title='André Silva: “Csodálatos érzés itt lenni a Milanban” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

André Silva: “Csodálatos érzés itt lenni a Milanban”

A Milan a hét elején jelentette be André Silva átigazolását, aki a portugál élvonalban szereplő FC Portótól érkezett. A 21 éves csatárt az érzéseiről, a klubról, a példaképeiről és a céljairól kérdezték.

“Nagyon boldog vagyok. Már láttam az edzőközpontot Milanellóban és tényleg lenyűgöző volt. Remélem, hogy minden jól fog menni. Ez egy gyönyörű sportközpont és alig várom a kezdést. Nagyon meglepett a lehetőség és örülök, hogy itt vagyok a Milannál, ez csodálatos érzés. Olyan, mint egy valóra vált álom.” – mondta André Silva, aki a klub negyedik nyári szerzeménye és a hivatalos információk szerint 38 millió euróért érkezett.

“A Milan történelmet írt a Bajnokok Ligájában és amint lehetőségem volt csatlakozni a csapathoz, örömmel fogadtam a megkeresést és nem hagyhattam ki ezt az esélyt. Örülök, hogy a klub igazán akart engem. Példaképeim? Amikor kicsi voltam, Ronaldo játékát figyeltem, aki egy ideig itt játszott a Milanban. Ezt követően Cristianót követtem figyelemmel. Ő a világ legjobbja. Emlékszem Rui Costára is, de akkor még nagyon fiatal voltam. Célok? Remélem, hogy a csapat megnyeri a bajnokságot és a lehető legtöbb mérkőzésen győzni fog. Személy szerint a legjobb formámat akarom nyújtani, hogy segítsek a Milannak a kitűzött célok elérésében.”

“A tárgyalások titokban zajlottak, senki nem tudott róla az ügynökömön és a családomon kívül. Nagyon boldog vagyok, mert ez egy nagy lépés a karrieremben. Most a Konföderációs kupán fogok játszani, majd visszajövök és minden tőlem telhetőt bele fogok adni.” – tette hozzá.

André Silva a szezonban 44 tétmeccsen 21 alkalommal vette be az ellenfél kapuját, emellett 8 gólpassz is kiosztott.

Címkék:

A szerző: norberto012