A 21 éves csatár 2022-ig írt alá.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/06/12/andre-silva-alairt-a-milanhoz-38-millioert-erkezett/' addthis:title='André Silva aláírt a Milanhoz, 38 millióért érkezett '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

André Silva aláírt a Milanhoz, 38 millióért érkezett

A Milan és az FC Porto a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszületett a megállapodás André Silva átigazolásáról, aki 38 millió euróért, plusz további 2 millió euró bónuszért igazolt a piros-feketékhez.

Vasárnap este Jorge Mendes játékosügynök a Milan vezetőségével tárgyalt Milanellóban és a felek egyezségre jutottak. André Silva a várakozásoknak megfelelően hétfő délelőtt sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon a La Madonnina klinikán, majd délután aláírta szerződését. A 21 éves portugál válogatott csatár 5 évre, azaz 2022. június 30-ig kötelezte el magát a Milanhoz.

Az FC Porto a hivatalos honlapján megerősítette, hogy Silva játékjogáért 38 millió eurót fizetett a Milan, valamint a megegyezés értelmében bizonyos bónuszok teljesülése esetén további 2 millió euró üti a portugál együttes markát, így a teljes átigazolási ár elérheti a 40 millió eurót.

A 21 éves játékos az új tulajdonosok negyedik nyári szerzeménye Mateo Musacchio, Franck Kessié és Ricardo Rodriguez után. A hírek szerint szezononként 1,9 millió euró lesz a fizetése.

André Silva a következő hetekben részt vesz Portugáliával a június 17-én kezdődő Konföderációs kupán.

André SILVA
Teljes név: André Miguel Valente Silva
Születési idő: 1995. november 6.
Születési hely: Baguim do Monte, Portugália
Nemzetiség: portugál
Életkor: 21
Poszt: csatár
Szerződés: 2022. június 30.
Magasság: 185 cm

 

Címkék: ,

A szerző: norberto012