Az angol élvonalban szereplő Manchester City egyre erőteljesebben érdeklődik a Milan olasz válogatott kapusa, Gianluigi...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/05/16/guardiola-a-milan-olasz-valogatott-tehetseget-akarja/' addthis:title='Guardiola a Milan olasz válogatott tehetségét akarja '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Guardiola a Milan olasz válogatott tehetségét akarja

Az angol élvonalban szereplő Manchester City egyre erőteljesebben érdeklődik a Milan olasz válogatott kapusa, Gianluigi Donnarumma iránt.

Donnarumma és a Milan még nem tudott megegyezni a szerződéshosszabbításról és az angol klubok ezt kihasználva szeretnének lecsapni a fiatal kapusra. Mino Raiola, a játékos ügynöke jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, így a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalásokra várni kell, amíg visszatér Olaszországba.

Raiola korábban hangsúlyozta, az új kínai tulajdonosoktól garanciákat kér arra, hogy egy versenyképes Milan építése a cél. A Daily Mail azt írja, hogy a Manchester City első számú kiszemeltje Donnarumma. Pep Guardiola mindenképp megválna a jelenleg kölcsönben lévő Joe Harttól, s erősítene kapusposzton. Állítólag a manchesteri együttes már elő is készített egy 30 millió fontos ajánlatot.

Ugyanakkor nem a Manchester City az egyetlen érdeklődő, ugyanis képben van a Manchester United is.

Donnarumma a 2016/2017-es idényben eddig 36 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban és 11 találkozón nem kapott gólt. A 18 esztendős olasz kapust 2018 nyaráig köti szerződés a piros-feketékhez.

A szerző: norberto012