Olasz sajtóértesülés szerint az Atletico Madrid szemet vetett a Milan támadójára, Susóra. A jelenlegi helyzet...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/05/15/az-atletico-madrid-vinne-a-milan-spanyol-tamadojat/' addthis:title='Az Atletico Madrid vinné a Milan spanyol támadóját '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Az Atletico Madrid vinné a Milan spanyol támadóját

Olasz sajtóértesülés szerint az Atletico Madrid szemet vetett a Milan támadójára, Susóra.

A jelenlegi helyzet szerint folyamatban van Suso 2019 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbítása, azonban a felek még nem zárták le a tárgyalásokat. Korábbi hírek szerint a 23 éves játékos két évvel hosszabbíthat és a megegyezés szerint a fizetése évi 1 millió euróról 2,5 millióra emelkedhet.

A spanyol támadó ebben a szezonban kulcsember a Milanban és 33 meccsen 7 gól, valamint 9 gólpassz fűződik a nevéhez. A Tuttosport szerint a spanyol élvonalban szereplő Atletico Madrid felfigyelt Susóra és játékosmegfigyelőket küldött a Milan előző két mérkőzésére.

Egyébként Susót korábban szóba hozták a Tottenhammel és a Napolival is.

Címkék: ,

A szerző: norberto012