A spanyol élvonalban szereplő Espanyolban kölcsönben szereplő Diego López elismerte, hogy tavaly nyáron majdnem csatlakozott...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/20/diego-lopez-maradni-akar-spanyolorszagban/' addthis:title='Diego López maradni akar Spanyolországban '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Diego López maradni akar Spanyolországban

A spanyol élvonalban szereplő Espanyolban kölcsönben szereplő Diego López elismerte, hogy tavaly nyáron majdnem csatlakozott a Chelsea-hez.

A 2015/2016-os idényben Gianluigi Donnarumma bemutatkozásával López kikerült a Milan kezdőcsapatából és nyáron a több játéklehetőség reményében visszatért Spanyolországba. A BL-győztes spanyol hálóőr jelenleg az Espanyolban szerepel kölcsönben és ebben a szezonban 29 meccsből 11 alkalommal nem kapott gólt. Azonban a kölcsönszerződése június végén lejár és a megegyezés szerint vissza kell térnie Olaszországba.

Diego Lópezt a jövőjéről kérdezték, aki elmondta, a következő szezonban is az Espanyolban szeretne védeni.

“Tavaly nyáron volt egy lehetőség. Nagyon hízelgő volt hallani Antonio Conte érdeklődését, de nem tudom, hogy aktuális-e még. A Chelsea egy nagyszerű csapat Európában és várhatóan megnyerik a Premier League-et. A dolgok megváltoztak, nem tudom, hogy mi fog történni.” – mondta López.

“Az én szándékom egyáltalán nem változott meg. Szeretném továbbra is az Espanyolban folytatni.” - fejezte be.

López három évvel ezelőtt, 2014 nyarán igazolt a Real Madridtól a Milanhoz, amelynek kapuját 37 alkalommal védte.

Címkék:

A szerző: norberto012