Állítólag Olaszországból és a Premier League-ből számtalan együttes szeretné soraiban tudni a francia élvonalban szereplő...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/20/a-milan-is-harcba-szallhat-a-lyon-kozeppalyasaert/' addthis:title='A Milan is harcba szállhat a Lyon középpályásáért '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

A Milan is harcba szállhat a Lyon középpályásáért

Állítólag Olaszországból és a Premier League-ből számtalan együttes szeretné soraiban tudni a francia élvonalban szereplő Olympique Lyon középpályását, Corentin Tolissót.

A Sky Sport Italia és a L’Equipe értesülései szerint a Milan beszállt a Tolisso megszerzéséért folyó versenybe. A 22 éves középpályás nagyszerűen teljesít ebben a szezonban, minden sorozatot figyelembe véve 41 tétmeccsen 14 gólnál és 6 gólpassznál jár. A rossoneri mellett a Juventus, a Napoli és az Inter is vinné Tolissót, míg Angliából a Manchester City, az Arsenal és a Tottenham is bejelentkezett érte – írja a L’Equipe.

A hírek szerint a Juventus a legesélyesebb a fiatal középpályás szerződtetésére, akiért az Olympique Lyon 45 millió euró körüli összeget kér. A védekezésben és támadásban egyaránt hatékony Tolisso szerződése 2020 nyaráig szól.

A szerző: norberto012