A várakozások szerint a héten fog eldőlni a német élvonalban szereplő Schalke balhátvédjének sorsa, akinek...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/17/kolasinac-jovoje-a-heten-dol-el-az-arsenal-is-vinne/' addthis:title='Kolasinac jövője a héten dől el, az Arsenal is vinné '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Kolasinac jövője a héten dől el, az Arsenal is vinné

A várakozások szerint a héten fog eldőlni a német élvonalban szereplő Schalke balhátvédjének sorsa, akinek a nyáron lejár a szerződése és a Milan mellett az Arsenal is bejelentkezett érte.

Néhány nappal ezelőtt a Corriere dello Sport értesülésére hivatkozva arról számoltunk be, hogy Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója szóbeli megállapodást kötött Kolasinac ügynökével.

Ehhez képest nemrég olyan híresztelések jelentek meg, miszerint a tulajdonosváltás lezárásának késedelmei miatt a milánói együttes lemaradt a 23 éves bosnyák védőről, aki aláírt a magasabb fizetést kínáló Arsenalhoz.

Kolasinac édesapja viszont cáfolta, hogy fia aláírt volna az Ágyúsokhoz és hozzátette, a héten fogják meghozni a döntést. A bosnyák válogatott játékost 2017 júniusáig köti szerződés a Schalke együtteséhez és várhatóan nem fog hosszabbítani. Ha ez igaz, akkor jelen pillanatban két lehetőség adott számára: a Milan vagy az Arsenal játékosa lesz.

Címkék: ,

A szerző: norberto012