Cristian Brocchi kinevezésével elképzelhető, hogy több játékos is bizonyítási lehetőséget kap a felnőtt csapatban. Ebben...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2016/04/13/gamarra-megkapja-a-lehetoseget-brocchitol/' addthis:title='Gamarra megkapja a lehetőséget Brocchitól? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Gamarra megkapja a lehetőséget Brocchitól?

Cristian Brocchi kinevezésével elképzelhető, hogy több játékos is bizonyítási lehetőséget kap a felnőtt csapatban.

Ebben a szezonban Gianluigi Donnarumma, Davide Calabria és Manuel Locatelli személyében három játékos került fel a Primaverából a felnőttekhez. Brocchi rendkívül jól ismeri a fiatal játékosokat, hiszen az utóbbi két évben ő irányította a második csapatot.

Sebastian Gamarra, a Primavera csapatkapitánya nyilatkozott.

“Szeretném visszafizetni a klubnak mindazt, amit értem tettek. Öt éve vagyok itt Milánóban és tudom, hogy mit jelent ebben a csapatban játszani. Sokat köszönhetek a rossonerinek. A Primaverából az első kerethez kerülni nehezebb és bonyolultabb, mint azt gondolnád. Bizonyítani akarok és csak a pályán nyújtott teljesítményem alapján ítélhetnek meg. Azt hiszem, hogy Brocchi kinevezése jó hír számunkra. Az edző jól ismer minket és nagyobb esélyünk van arra, hogy az első csapatban szerepeljünk.” – mondta Gamarra a hivatalos honlapjának.

Nem kizárt, hogy Gamarra mellett Locatelli és Vido is megkapja a bizonyítási lehetőséget a felnőtt csapatban.

Címkék:

A szerző: norberto012