A Milan Primavera kedden sikerrel vette az első akadályt a Viareggio kupában. A korábbi évekhez...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2016/03/16/gyozelemmel-kezdte-a-viareggio-kupat-a-primavera/' addthis:title='Győzelemmel kezdte a Viareggio kupát a Primavera '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Győzelemmel kezdte a Viareggio kupát a Primavera

A Milan Primavera kedden sikerrel vette az első akadályt a Viareggio kupában.

A korábbi évekhez hasonlóan a Primavera csapatunk idén is részt vesz a Viareggio kupa elnevezésű rangos felkészülési tornán. A piros-feketék a Cagliarival, az Ascolival és az Athletic Club Ujana együttesével kerültek egy csoportba.

Az első fordulóban a keddi játéknapon a Milan Primavera az Ascoli ellen lépett pályára. A 32. percben Riccardo Orsolini révén a vendégek szereztek vezetést, majd három perccel később Sebastian Gamarra egyenlített. A Milan csapatkapitánya magabiztosan értékesítette a büntetőt. A második játékrész elején Cosimo La Ferrara vette be az ellenfél kapuját. A meccs hajrájában Giovanni Crociata talált be és a végeredményt a 80. percben Andrea Casiraghi állította be.

A Milan tehát győzelemmel rajtolt a tornán és 4-1-re legyőzte az Ascolit. A találkozót egyébként élőben tekintette meg Paolo Maldini és Ibrahim Ba. A legendás védő fia, Christian ott volt a kezdőcsapatban és 54 perc játéklehetőséget kapott.

MILAN – ASCOLI 4-1

MILAN: Livieri – Turano, Maldini (Llamas 54.), Mondonico, Zucchetti (Agnero 54.) – Hadziosmanovic (Spinelli 63.), Gamarra (Crociata 63.), Mastalli – Hamadi (Zanellato 69.), Bianchimano (Casiraghi 69.), La Ferrara (El Hilali 54.).

Cserék: Cancelli, Bordi, Careccia, Malberti, Piacentini, Iudica.

ASCOLI: D’Egidio – Tomassetti, Perri, De Angelis, Busti – Quaranta, Orsolini, Fazzini, Ciabuschi – Parlati, Manari.

Cserék: Venditti, Buono, Capozzi, Bartolini, Mancini, Ciarcelluti, Matinata, Giannantonio, Jallow, Botta, Maltempi, Carrozzo, Bellini, Gabrielli, Ferrari.

Cristian Brocchi vezetőedző nyilatkozata a találkozót követően a MilanChannelnek.

“Elégedett vagyok a játékosokkal. Nagy lelkesedéssel játszottunk. Jól reagáltunk az Ascoli korai góljára és gólokat szereztünk. Remek teljesítményt láttam egyes játékosoktól. Megérdemeltük a győzelmet és most előre tekintünk a Cagliari elleni meccsre. Izgalmas találkozó lesz.”

A szerző: norberto012