Fórum
2025-10-05 Juventus...

2025-10-05 Juventus-Milan

norberto012
(@norberto012)
Admin

Vasárnap este a Serie A hatodik fordulójának rangadóján a negyedik helyezett Juventus a listavezető Milant fogadja. Ez lesz az utolsó mérkőzés az októberi válogatott szünetet megelőzően. A mérkőzést 20:45-kor rendezik a torinói Allianz Stadiumban és a Match4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2025.10.04. 22:07
Lansky
(@lansky)

Jó meccs lehet ez nagyon. Allegri ugyan ismeri a Juventust, de nem hinném, hogy ez számítana. Jó, hogy a Napoli után egy újabb rangadó jön, ki kellene használni, hogy a Juve fáradtabb. Bízom a pontszerzésben, amihez szerintem 2 gólt rúgnunk kell.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.05. 18:05
23Dexter
(@23dexter)

Persze mindig fájó egy ilyen kihagyott győzelem, de belőlem most valahogy az jön inkább ki, hogy Juve ellen idegenben egy x, teljesen oké. Főleg a Napoli elleni győzelem után. Az a fontos, hogy a Fio ellen hozzuk a "kötelezőt", amilyen rosszak idén.

A hozzászólás módosítva: 2 hónap telt el , 23Dexter
VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.05. 22:58
Gagacs
(@gagacs)

Na, ez egy tipikus Allegri meccs volt. 😀 Reméljük ez lesz a ritkább, és a napoli elleni első félidő lesz a dominánsabb. 😀 

A hozzászólás módosítva: 2 hónap telt el , Gagacs
VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.06. 07:40
gumicsiga
(@gumicsiga)

Szerintem nem voltunk rosszak, a jelenlegi Juve ott van a top 3 Olasz csapatban, idegenben voltunk és így is domináltunk. A helyzetek alapján bőven nyerhettük volna a meccset, ők viszont alig jutottak el a kapunkig, az ilyen "elvesztett pontok" nem zavarnak annyira, mint a sereghajtóktól első 5 percben bekapott potyagólok miatt elvesztett pontok.

Serie A-ban 3 védős,a nemzetközi ligákban 4-3-3-as felállással Allegri nem mutat újat,de amíg működik, addig egy szavunk se lehet. Sajnos Európában idén nem leszünk, ennek a 4 csatárunk fogja leginkább meginni a levét.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.06. 09:50
kissheva
(@kissheva)

A kihagyott tizivel és kimaradt ziccerekkel kicsit keserű az a szájíz, de ha előjáróban azt mondták volna, hogy a Napoli-Juve duó ellen 4 pontot szerzünk, szó nélkül aláírtam volna. A teljesítményünkről sem lehet nagy negatívumokat mondani, szóval bíztató eddig, amit látunk. A "kicsik" ellen kell hozni a lehető legtöbb kötelező győzelmet, és nagy gond nem lesz.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.06. 11:20
Anselmo
(@anselmo)

Ahogy beszéltük is korábban, a rangadók eredményeinek legfeljebb a bajnoki cím szempontjából lesz különösebb jelentősége, a BL-indulás kapcsán nem igazán. A Cremonese elleni buktát a Napoli elleni 3 ponttal már visszahoztuk (vagy legalábbis ellensúlyoztuk), ez meg egál lett, szóval mondhatjuk, hogy most éppen 'in bilico', egyensúlyban vagyunk az eredményeinkkel. És két nagy rangadón már túl vagyunk közben - 6 fordulót követően már. A körülmények miatt kicsit valóban bosszús az ember, de 13/18 pont, ez 2,16-os pontátlag, vagyis bőven a TOP4-hez szükséges 1,9-es átlag felett vagyunk, 6 fordulót követően. Számomra 14-15 pont volt az álomrajt kategória augusztus közepén előre latolgatva, szóval még ez is szinte megvan.  

Viszont ahhoz, hogy ez szinten tartató legyen, ahhoz Nkunku és Leao nagyon fog kelleni. És nem abban a formában, ahogy tegnap fociztak... mert azt inkább hagyjuk is. Nyilván mindketten utol kell, hogy érjék még magukat, talán itt a 2 hetes szünetben ez sikerülhet is. Az egyik a keret legértékeseb játékosa, a másik a legdrágább nyári igazolás. Ez talán nem igényel kommentárt. Az ő erős formajavulásuk nélkül nem lesz meg a 4. hely, ezt ki merem jelenteni.  

Túl vagyunk az első komolyabb erőfelmérőkön, a bajnokság első etapján, és összehasonlíthatatlan a csapat a tavalyival. Szerintem ezt már önmagaában is érdemes kiemelni. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.06. 15:04
kissheva and Gagacs reacted
bubu971
(@bubu971)

Így 2 nappal a meccs után engem még rettentően dühít, hogy nem nyertünk, pedig megvolt rá a lehetőségünk. Nem az elvesztett 2 pont fáj, hanem az, hogy megmutathattuk volna, hogy ki a jobb csapat... 5 mérkőzés óta nem vertük meg a rabruhásokat. A győzelem az önbizalom szempontjából is fontos lett volna (igaz ez a csapat nem úgy néz ki, mintha híjján lenne az önbizalomnak) és az ellenfelek is talán csokisabb gatyával állnának ki ellenünk. Tudom, hogy lett négy pont a Napoli, Juve ellen ami elégedettségre adhat okot (by kissheva) és a pontátlagunk is biztató (by Anselmo), de bennem akkor is van hiányérzet...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.07. 08:21