Szerda este rendezik az Olasz kupa elődöntőjének visszavágóját és a Milan a városi rivális Inter ellen lép pályára a San Siro stadionban. A két együttes 1-1-es döntetlenről várhatja a visszavágót és a tét a fináléba jutás. A kezdőrúgás 21:00-kor lesz és a mérkőzést az Aréna4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!
Szerda este rendezik az Olasz kupa elődöntőjének visszavágóját és a Milan a városi rivális Inter ellen lép pályára a San Siro stadionban. A két együttes 1-1-es döntetlenről várhatja a visszavágót és a tét a fináléba jutás. A kezdőrúgás 21:00-kor lesz és a mérkőzést az Aréna4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!
Köszönjük a nagyszeru munkádat roberto, látszik mennyire érdekel!
@spincha Bocs, de nem nagyon tudok rájönni, hogy ezt miért csinálod…
Annak idején valaki kivágott a chatről, lehet, hogy ő, lehet, hogy más, mindegy is. Feltettem egy kérdést, hogy mi okból, de válasz nem jött. Kicsit furcsállottam. De már lezártam.
Szerintem engedd el. 🙂
Annyi örömet szerez a Milan, hogy erre nincs szükség! 😁
Régebben (gondolok itt mondjuk a 2000-es évek közepére) azért nagyobb volt a családiasság és testvériség az oldalon. Elképzelni nem tudtam volna, hogy küldök egy üzenetet, vagy beírok a régi fórumra, valaki ne válaszolt volna. Bár... az ezelőtti avataromat, amelyet 2003 és 2006 között használtam, olyan seperc alatt szüntették meg (pontosabban egy konkrét személyre gyanakszom), hogy az ihaj. 6 évig ki is offoltam dühömben innen. Vagyis nagyot csalódtam, így pontos. És ehhez elég volt csupán nem egyetérteni valakivel, aki "inszinuálással" vádolt meg... és véletlenül moderátor is volt egyben.
Régi szép idők...😄
Teljesen egyetértek veletek, én is hasonlóképpen láttam a meccset...:))
Játsszunk el a gondolattal, hogy a kupadöntőn éppen azt a formát fogjuk ki, amikor összeáll a rendszer és behúzzuk. SC fél év alatt nyer egy Szuperkupát meg egy Olasz kupát, közben a bajnokságban középmezőny. Na ilyenkor mit csinálsz? Elküldöd? Vagy adsz neki még egy nyarat egy valószínűleg sokkal szerényebb költségvetéssel, hogy formálja meg a jövő évi csapatot? Vagy ugyanilyen költségvetéssel megint újrakezded 1 éven belül harmadszor egy új edzővel?
Én se tudom, mit tennék akkor. Ha a Bologna elver, akkor no-brainer a helyzet. De ha nyerünk, és ezzel az EL-indulás is meglenne, akkor már sokkal cifrább. Félév alatt két szerzett trófeával (akármilyenekről is legyen szó), azért annyira nem illik edzőket kivágni, maximum Florentino Pérez esetében. Másrészről viszont a 9. hely, és az elbukott BL-playoff egy tartalékos Feyenoord ellen (és már odáig se kellett volna eljutni, hiszen a Dinamo elleni vereség se lett volna okvetlenül várható), az viszont vérlázítóan rossz teljesítmény. A játék képe és a konfliktusok kezelése is borzalmas volt SC részéről. Nem tudom, hogy az a bizonyos "tiszta lap", amit mi itt keresünk ebben a sztoriban, az még létezhet-e vele egyáltalán. Én ebben nem volnék biztos. Az új sportigazgató nagy szerepet játszik majd ebben a kérdésben.
Én inkább lezárnám ezt a korszakot. Ami nem jelenti azt, hogy ez is volna a jó döntés, ez nagyon fontos! Egy új DS-sel, edzővel, és a keret radikális átalakításával most nyitnék egy új ciklust. Egy teljesen más alapokon nyugvó működéssel, szellemiséggel, strukturális átalakításokkal. Az új, szakmailag végre és remélhetőleg képzett direktornak szabad kezet, és egy tiszta lapot adnék, amelyben a saját vízióját maximálisan ki tudja teljesíteni. Itt már elég sok minden és mindenki idejét múlt már, a keret kétharmada is vagy belefásult már, vagy alkalmatlan, vagy nem is a mi játékosunk. Ideje lenne talán lapozni egyet.
Szerintem már rég kiderült, hogy a Milannal nem "csak" az edzőkkel, illetve nem az edzőkkel van a baj. Az idő, a folyamat hiánya, az alkalmatlan management által kialakított légkör és utána a keret és a végén az edző. Utólag visszanézve egy nagyon impozáns és tehetséges keretet b.sztk szét kb 2 év alatt,szvsz a légkör és a körülmények is ennek köszönhetőek. Calabria,Bennacer,Tonali,Kalulu vagy akár Morata eladása is, amikre igazi okunk nem volt, értelme szintén nem volt, de mégis megtették. Fontos embereket küldtek el óriási a fluktuáció és a nagyobb befektetéseink rendre nem hozzák meg az eredményeiket (Chukwueze,Jimenez). Anno a CDK üzlet volt a Red Bird fő indoka Maldiniék elküldésének, persze idővel kiderült, hogy pl. Aldi, CDK, Kalulu, Saelemaekers nem voltak rossz igazolások, csak idő kellett volna hozzájuk. Ilyen hibákat tucat számra követnek el, azzal fűszerezve, hogy eladják akire szükségünk lenne és megveszik, akire egyáltalán nincs.
Az mondás -az új Spanyol viasz- az Olasz vonal visszahozatala lett, egy Olasz edzővel és Olasz játékosokkal. Három éve pont így álltunk, ezek szerint az elmúlt két évnek semmi értelme nem volt? Beismerés és felelősségvállalás nincs és nem is volt, kineveznek egy új sportigazgatót és visszatesznek mindenkit a korábbi beosztásába -moncada megfigyelés, Furlani igazgató-. Könyörgök, innen indultunk ezt a munkát tették tönkre három év alatt...
Csak, hogy legyen köze a posztnak az Interhez is, a PSG után a második legnagyobb bevételt hozták a nemzetközi porondon, egy jó management, Zanetti a csapatban,az Olasz vonal erősítése és működik minden.
Valóban nagy dilemma, hogy mi lenne a legjobb megoldás egy esetleges Olasz Kupa győzelem mellett. Az utóbbi időben valahogy lenyugodtak a kedélyek a csapat körül, nem olvasni "házon belüli" konfliktusokról sem edzői és játékos részről sem. A kérdés, hogy ez mitől lehet? Vajon SC és az új stáb összecsiszolódott a kerettel vagy már mindenki beletörődött, hogy ebből nem lesz meg a kitűzött cél, és elengedték az egészet?
Mindenesetre és a merda ellen egy harapós Milan-t láttam, amit amúgy mindig látni szeretnék. Ehhez persze kellett a sinter fásultsága, de pont nem érdekel. A legárulkodóbb számomra Jovic második góljánál Leao arckifejezése volt. Ökölbe szorított kézzel mutatott a szurkolók felé vicsorgó arccal, tűzben forgó szemekkel. Engem ez arra enged következtetni, hogy mégsem szarik bele, és meg volt a motiváció. Ezt kéne valahogy fenntartani.
Az edzőkérdéshez visszatérve nekem ugyanaz a félelmem, ami korábban is: mégis kit fognak leültetni a kispadra? Mert ha újra egy Fonseca kalibert kapnak elő akkor megint lesz adva a szarnak egy pofon.
@kissheva Ezúttal Olasz edző fognak szinte biztos, természetesen keringenek a nevek de én valamiért Allegrit látom a legesélyesebbnek.. Ezzel még nem is lenne baj, mert nála általában jönnek az eredmények, csak eszembe jut, hogy nyáron Ibra mennyire akarta Conte-t, aki egy gyenge kerettel is egy bajnokesélyes csapatot csinált a Napoliból. Néhány meccsünk van még hátra, de még mindig nem vállalta senki a felelősséget ezért a szezonért és a két Portugál kiválasztásáért..