A Milan péntek este a 11. helyezett Udinese otthonában lép pályára az olasz bajnokság 32. fordulójának nyitómérkőzésén. A kezdőrúgás 20:45-kor lesz az udinei Bluenergy Stadiumban és a Match4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!
A Milan péntek este a 11. helyezett Udinese otthonában lép pályára az olasz bajnokság 32. fordulójának nyitómérkőzésén. A kezdőrúgás 20:45-kor lesz az udinei Bluenergy Stadiumban és a Match4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!
Azért kíváncsi lennék a chatről való kitiltásom okára vagy miértjére. Mondjuk sejtem, hogy a lóf*** miatt lehetett, csak érdekelne, hogy miért pont engem... Anélkül, hogy árulkodnék, sokaktól, milliószor olvastam és olvasom kiírva - tehát nem csillagozva - a b-vel, f-fel stb. kezdődő 4 betűs szavak különféle variációit meccs közben. De mivel folyamatosan írnak hasonlókat, látható, hogy nem kapnak kitiltást. Egyébként úgy gondolom, "a meccsek hevében" nem is kellene ilyenek miatt kitiltani senkit. Ezek többnyire nem szitkozódások, csak kiszólások (pl. "B... + Leao, mit hagytál ki?!"). Ehhez képest érdekes, hogy engem kb. azonnal kivágott a moderátor, pedig - mondhatni - tényt közöltem, amikor Jovic meccsen mutatott performanszát jellemeztem. Mivel úgyis napjaink egyik leggyakoribb jelzős kifejezése a kettős mérce, most rá is kérdeznék, hogy ugye nem személyre szabott a magatartási vagy fórumhasználati szabályzat?
Köszönöm.
A meccsről...
Rosszul indult, Reijnders ordító ziccert hagyott ki, később voltak helyzetek itt is és ott is, de végre jól sikerült a félidő vége. Leao és Hernandez gólja nagyon szép volt, szerencsére viszonylag korán megnyugtató lett az előny, és sikerült lezárni a meccset. Ez sajnálatos módon azon kevés mérkőzések egyike volt, amikor nem nagyon volt kérdés, melyik a jobb, felkészültebb, motiváltabb(!!!) csapat. Ugyanakkor ebből a meccsből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Az Udinesét nem igazán érdekelte ez az egész, a tahó szurkolók is leginkább azzal voltak elfoglalva, hogy mikor van Maignannál a labda, hogy lehessen fütyülni. Maignannal kapcsolatban, aki most már remélem, rendben lesz, csak annyit, hogy ha az a bizonyos ütközés a 16-oson belül van, akkor azt mondom, hogy így kell érkezni, és ha ez történik, az pech. De a 16-oson kívül ez borzasztóan veszélyes, mert egyrészt több mezőnyjátékosra kellett volna figyelni, akik mind a hátuk mögül érkező labdát nézték, Maignan meg ugyan látta a többieket, de ő is a labdára koncentrált, miközben teljesen védtelen volt. Ekkor 2-0-s előnyben voltunk... Én lehet, hogy csak a 16-osig jöttem volna ki, ahol már kézzel is játékba lehet avatkozni. Ebben a szituációban ez nem volt túl okos ötlet a részéről. Sokkal nagyobb baj is történhetett volna, én úgy gondolom, feleslegesen kockáztatott.
Örülök a 4 gólnak, hogy nem álltunk le. Az az igazság, hogy ez az udinei szurkolótábor most megérdemelte, hogy porig alázzák a saját stadionjában a csapatukat.
@lansky ha ez megvigasztal, engem is tiltottak már ki nem egyszer egy-egy hétre ugyanilyen szóhasználat miatt :). 1 hétig tart. Amúgy maximálisan egyetértek, a meccs hevében, felfokozott érzelmi állapotban ilyenek miatt nagyon nem kéne... senki nem akarja senki vérét, de egy-egy káromkodás muszáj, hogy beleférjen. Ez futball meccs, nem keresztelő szent mise.
A meccsről sok mondanivalóm nincs. Meglesz a 9. hely, nagyon szuper. Jövő héten az Atalanta ellen meg kíváncsi leszek az eredményre, főleg, hogy a Dea teljesen rottyon is van.
@lansky tudod tőlünk, parasztoktól még elmegy, de nálad magasabban van a léc 😀
kattintasaid jok a reklamok miatt az oldalon, amugy le vagy szarva. ezt hetrol hetre bizonyitja