Fórum
2025-03-15 Milan-Co...

2025-03-15 Milan-Como

norberto012
(@norberto012)
Admin

A márciusi válogatott szünetet megelőzően a Milan a Como ellen lép pályára a San Siro stadionban az olasz bajnokság 29. fordulójában. Megkezdődik a szezon hajrája és 10 forduló van hátra a zárásig. A Rossoneri számára létfontosságú a győzelem megszerzése az elmúlt hetek hullámvölgyei után. Az összecsapást szombaton rendezik a San Siro stadionban a 29. forduló keretein belül. A kezdőrúgás 18:00-kor lesz és a Net4+ online előfizetéses streaming platform közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2025.03.14. 17:44
ACM5
 ACM5
(@acm5)

Na, ha már ennyire nagy az érdeklődés a topic iránt, akkor én is hozzászólok. 

Győztünk! 😀 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.03.16. 06:05
Dio
 Dio
(@deeo)

Tegnap szintet léptem. Meg tudtam volna nézni a meccset, de eszembe jutott a link keresgélés, reklám kinyomásos baromkodás, közben hatezer oldal bezárás, némítás feloldás és hasonló marhaságok, amihez egyszerűen nem volt humorom… Hogy aztán lássak egy tesze tosza, ötlettelen vergődést. Ide jutottam március 15-re, és ez nagyon szomorúvá tett. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.03.16. 09:55
23Dexter
(@23dexter)

A Lecce elleni és most a Como elleni fordítás is teljes érdektelenségbe fullad, ahogy azt a fórum aktivitása is tükrözi. Én nézem derekasan még mindig a meccseket, de gyakorlatilag csak azt látni, hogy egy kvalitásokra messze jobb csapat nagyon gyengén játszik, aztán hátrányban picit összekapja magát és behúzza. Lehet én vagyok már nagyon száját húzó negatív jancsi, de nem annak örülök ilyenkor hogy sikerül a fordítás, hanem mérges vagyok a játékosokra amiért nem képesek az elejétől kezdve a domináns futballra. 
Musah kihagyott ziccere azért megér szerintem egy külön sort. Én megmosolyogtam.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.03.16. 15:10
Gagacs reacted
Anselmo
(@anselmo)

Az utóbbi időben teljesen kiszerettem ebből a csapatból, az az igazság. A Feyenoord elleni odavagó óta nem néztem meg egyetlen meccsünket sem. Életemben egyszer tettem eddig ilyet, akkor volt egy félszezon, amit nem néztem meg: 2014/15-ben, az Inzaghi által vezetett szezon második felét. Ha ez nem lenne elég beszédes, akkor az talán még inkább, hogy ez az atomjaira hullott Juventus, amely sorra szenvedi el a legmegalázóbb vereségeket, rúgja ki az első szezonos edzőjét hamarosan... nos ez a Juve is elérhetetlennek tűnő távolságban van még így is tőlünk. Szerintem ennél érzekletesebben semmi nem festi le, hová sikerült juttatni a Milant. 9. hely, és teljes nihil. Nyerünk nagy nehezen két meccset kiesőjelöltek ellen, aztán ugyanúgy a 9. helyen vagyunk vele, mint előtte. Ez a Milan nem csapat, ez csak egy fejetlen galeri, amelyben random zsoldosok csinálnak a pályán valamit hétről-hétre. Ez ennyi. 

A két derbit még megnézem áprilisban, a többi szarakodás engem már nem érdekel ebben a szezonban. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.03.16. 22:37
Gagacs reacted
bubu971
(@bubu971)

@anselmo Legalább tudjuk, hogy életben vagy.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.03.17. 08:42
Gagacs and Anselmo reacted
Anselmo
(@anselmo)

@bubu971 😆😆😆

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.03.17. 09:55
Mutt
 Mutt
(@mutt)

Tavaszra megszaporodtak a zombi milan drukkerek 😀