Bajnokok Ligája
 

Bajnokok Ligája

Oldal 1 / 3
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

Ide jöhetnek a Bajnokok Ligája mérkőzéseivel, eredményeivel és történéseivel kapcsolatos hozzászólások.

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.07.03. 10:32
Peet
 Peet
(@peet)

A BL-re nevezhető játékosokon gondolkodtam.
Mert úgy tudom, hogy a 25-ös "A" listára legalább 8 játékost kell nevezni, akik ugyanabban a Ligában nevelkedtek. Ezen a 8-on belül kell 4 játékos, akik a csapatnál nevelkedtek.
Nevelkedtek = nemzetiségtől függetlenül a csapat igazolt játékosa legalább 3 évig, 15 és 21 éves kora között.
Esetünkben a saját nevelés: Calabria, Gabbia, Pobega, azaz 1 játékos hiányzik.
A 8 ligán belül nevelkedett: Mirante, Calabria, Florenzi, Gabbia, Pobega, Tonali, Messias, szintén hiányzik 1 játékos.
27 játékosunk van a hivatalos oldalon, de gondolom Bakayoko és Lazetic nem lesz nevezve.

Szóval hiányzik 1 saját nevelésű játékos, HA jól értelmezem a dolgot.
Vagy most ez hogyan van?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.12. 14:10
tupi
 tupi
(@tupi)

Továbbjutás elvárható szerintem ebből a csoportból!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.25. 19:46
Lacinho
(@lacinho)

Nagyon jó a sorsolás. Szinte biztos a tavaszi Európa kupaszereplés mert itt nem az első háromban végezni :D... 

Reménykedjünk hogy akár a csoport elsőség is meglehet. Jó lenne a legjobb 8ba jutni legalább. 

 

Azért nem baj hogy az internek és a juvénak erös csoportjaik vannak, de valahol remélem folytatják tavasszal mert ha csak a bajnoki maradna nekik akkor az nagy előny lehet. 

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.25. 21:43
Anselmo
(@anselmo)

@lacinho A sorsolás valóban jó, bár nem gondolom, hogy számunkra jelenleg létezik könnyen abszolválható csoport. A társaság BL-tapasztalata továbbra is csekély összességében, míg az ellenfelek sokat látott, az elmúlt 5-6 évben folyamatosan BL (de ha épp nem, minimum EL) résztvevő rutinos tagok. Azontúl az általunk képviselt színvonal, játékerő még mindig nem annyira stabil és kiszámítható, ami meccsről-meccsre kell egy BL-csoportban, ahol elég csak egy-két meccsen kicsit megcsúszni, és máris hatalmas a baj. Nem lesz ez egyszerű ennek a Milannak sem, de van reális esély a továbbjutásra - nem úgy, mint tavaly.

Azért jó lenne még itt az utolsó napokban kikalapálni a keret horpadásait a mercatóban, de erre sem igen látok esélyt. Bizakodó vagyok ettől függetlenül a második helyet illetően a csoportban.

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.26. 08:53
hodyzoli
(@hodyzoli)

@anselmo 

Annyit azért hozzátennék, hogy tavaly a sorsolás utánra volt ez csak igaz, azaz hogy nem úgy nézett ki hogy van reális esély a továbbjutásra. A pályán ez nüanszokon múlt csak, igenis versenyképesek voltunk (az utolsó mérkőzést leszámítva).

Lehet egy Celtic-Haifa kettős mondjuk jobb lett volna, de lehetett volna ez Dortmund-Marseille is akár. Én azt gondolom nincs miről beszélni, ebből a csoportból tovább KELL jutni. Ha nem akkor az konkrétan kudarc. Mert ha ez is gondot okoz (tényleg nem lebecsülve az ellenfeleket), akkor valóban nincs is helyünk az egyenes kiesésben.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.26. 09:41
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli Igazat adok. Én azt látom alapvetően, hogy a kisebb bajnokságok felzárkozása és a Serie A leszakadása együttesen történik jelenleg. Versenyképesek vagyunk (ahogy a többi olasz csapat is), de zárójelekkel. Egyetértek, hogy kudarc lenne innen nem tovább jutni a 16 közé, én mégis számottevő esélyt látok erre, bár valószínűbbnek érzem a pozitív kimenetelt. Meglátjuk, bizakodó vagyok, mint mondtam, de sokkal kisebb az erőbeli különbség a Milan javára az Salzburggal, és a Dinamóval szemben, mint a legtöbben a szeretnénk hinni. 

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.26. 10:26
ACM_GRA
(@acm_gra)

A továbbjutást illetően nincsenek kétségeim, ugyanis ennek a Milannak (az erősségét tekintve) nem szabad komoly gondot okoznia egy Salzburg, Zagreb kettősnek. Persze, a BL-ben nincs lefutott meccs és tudom, hogy pl. a Salzburg agilis, jó csapat és a Zagrebet is tisztelet illeti, mint ellenfelet. Viszont, a jelenlegi Milan egy csúcsformában lévő Bennacerrel, egy jó Leoval, Rebiccel igenis képes oda-vissza verni egy Zagrebet, és a Salzburg ellen is legalább 4 pont bezsebelésére képes. Igen, a Chelsea bivalyerős, bár valahogy azt érzem, hogy megverjük őket, és "meglepetést" okozunk 🙂 (persze, látatlanban aláírnék egy 2. helyezést, most azonnal!)

Ugyanakkor mindezek csupán akkor érvényesek, ha a fiúk szívvel-lélekkel játszanak, megfelelő hozzáállással, stb. Akkor tényleg megyünk a legjobb 16 közé, teljesen reálisan! (kiesni akkor esnénk ki, ha egy nagyképű, flegma és ötlettelen Milant látnánk, akiket még a szerencse is elkerülne, kb ez esetben zuhannánk ki.)

 

 

 

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el 6 alkalommal , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.26. 21:10
tupi
 tupi
(@tupi)

Itt a menetrend. Chelsea 2 meccse közt lesz egy Juve elleni is.

 

 • Inter-Salzburg-Sampdoria

 • Sampdoria-Zagreb-Napoli

 • Empoli-Chelsea-Juventus

 • Juventus-Chelsea-Hellas

 • Monza-Dinamo-Torino

 • Torino-Salzburg-Spezia 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.27. 10:39
Lacinho
(@lacinho)

@tup1 

Kemény lesz az a hét . Bár ha azon a héten játszik a Juve is a Benficával vagy a psgvel akkor nincs baj. Mert akkor ők sem lesznek frissebbek

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.27. 12:13
tupi
 tupi
(@tupi)

Tatarusanu vagy Ballo Toure nem fog bekerülni a BL keretbe Ibra, Vranckx, Thiaw, Adli, Bakayoko és Florenzi mellett.

 

Link

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.02. 20:00
Anselmo
(@anselmo)

Elégedett vagyok a sorsolással, minden szempontból lényegében. Massaro és Massara elkámpicsorodott képét látva az ember azt hinné, itt tragédia történt, pedig a lehető legjobb verziók egyikét kaptunk - főleg az ágrajzzal együtt nézve. Nem értem, mivel lett volna jobb itt és most megkapni a Cityt vagy a Real Madridot. A San Siro telve lesz egy BL-negyeddöntőn a Napoli ellen is, pénz ezért is ugyanannyi jár, nemzetközi skalpokat meg l'art pour l'art ne akarjunk már, mert nem tartunk ott. Ez a csapat most inkább akárhogy és akárki ellen, de jusson el addig, ameddig csak lehet. 

A Napolit jól ismerjük, nincs és nem is lesz osztálykülönbség a két csapat között, sőt, a tipikus olaszos ,szívós védekezés sokkal inkább ki tudja venni a vitorlájukból a szelet, mint mi tudtuk volna a Cityből vagy Real/Bayern/Chelsea hármas akármelyikéből. Az Inter vagy a Lazio is így verte meg őket nemrég, és ellenük van reális esély két meccs alatt is továbbjutni. És akárki is megy tovább a másik párosításból a mi águnkon, ott legalább annyi esélyünk lesz, mint a Napoli ellen még a döntőbe is bejutni. 

Érzésem szerint nem panaszkodhatunk, ahogy az Inter sem, a sorsolás igazi veszteseit a túlsó ágon kell keresni. Az viszont kegyetlen lesz, hogy 2 és fél héten belül 3 meccset játszunk majd a Napolival, és ezek kimenetele alapvetően határozhatja majd meg a szezonunkat, sőt a jövőnket is. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.17. 15:11
HegyalJani
(@hegyaljani)

Szerintem:

Real Madrid - Chelsea     65% - 35%

Benfica - Inter     70% - 30%

Manchester City - Bayern München     51% - 49%

AC Milan - Napoli     40% - 60%

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.17. 16:01
milandrukker
(@milandrukker)

@hegyaljani Szerintem a Cselzi nem annyira esélytelen, a többi kb rendben van.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.17. 19:55
HegyalJani
(@hegyaljani)

@milandrukker ha a két csapat játékoskeretét nézzük, még talán jobb is a Chelsea-é, viszont a Real annyira rá van állva a BL-re, és annyira más, mint a bajnoki mérkőzés, hogy nem csodálkoznék, ha megint a döntőig menetelnének..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.17. 20:36
Oldal 1 / 3