Fórum
Igazolási hírek (ér...

Igazolási hírek (érkezők)

Oldal 19 / 19

Bandee
(@bandee)

@gumicsiga Szerintem Musah-t el fogjuk adni. Jó lenne Bennacernek és Adlinak is csapatot találni, bár szerintem nyomott áron ők is távozni fognak legrosszabb esetben augusztus végén kölcsön+opcióval. Így lenne 5 kp a 3 pozícióra, de igazából csak a bajnokság lesz idén (+kupa), szóval ennek elégnek kellene lennie. Sérülés esetén pedig lehet felhozni Futurobol is egy-két meccs erejéig embert (Eletu, Vos) 

A svájci jobbhátvéddel létszámban is megleszünk hátul, de azért ha ide lenne egy Leoni - Thiaw csere a mercato végéig, akkor szerintem már csak az olasz szabály miatt is jobban nézne ki.

Szintén az olasz szabály miatt én személy szerint simán meglépnék egy Chukwueze - Chiesa cserét is. Nem tudom a Fulham szál azóta mennyire aktív, de ha oda el lehetne passzolni 20 körüli összegért, akkor helyette 10-15 között Chiesat is elengednék ide.

Csatár oldalon pedig Hojlund szerintem csak Vlahovic árának a mérséklésére szolgál, mert rajtunk kívül csak a MU érdeklődését lehetett hallani, akik most vették meg Seskot.

Az álomkeret jövőre nálam a lehetőségekhez mérten valahogy így nézne ki:

KAP: Maignan, Terra, Torriani (bár ha a Lyon elvinné egy évre kezdőkapusnak, azt bármikor aláírnám)

JHV: Sale, Athekame, Jimenez, Terra(?)

KH: Leoni, Pavlovic, Tomori, Gabbia

BHV: Estupinan, Bartesaghi, (Jimenez)

KP: Modric, Ricci, Jashari, Fofana, RLC, (+Vos, Eletu)

JSZ: Pulisic, Chiesa

BSZ: Leao, Okafor

CS: Vlahovic, Gimenez

Ez 24 fős keret (ha Terra lelép, akkor 23), ami ha jól emlékszem a tervezett létszám volt a szezonra.

A hozzászólás módosítva: 3 nap telt el , Bandee
VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.08.08. 11:20
Jackoby5
(@jackoby5)

Ha néztétek a meccseket, és a miszter nyilatkozatát (Leaot dicsérte mint csatár) és néztétek a taktikát akkor láthattátok hogy Leao köré építi a csapatot. Védekezésnél 5-4-1 ben vagyunk, és Leao a saját poziján van védekezés közben, majd labdaszerzésnél, 3-5-2 re vàltunk és Leao csatárt játszik. (Mint 2011ben Cassano-Ibra / Pato-Ibra)

Olyan csatár kell a miszternek aki erős, megtudja tartani a labdát, és be tud futni az üres területekre. Moise Keant tartanám erre a leg megfelelőbbnek, de őt nem hozták velünk szóba, szóval meglátjuk ki lesz ez a csatár..

Továbbá ennek a rendszernek a nyertese mindig az a középpályás aki tud érkezni a kapu elé és tüzelni.. Nocerino féle fellángolást várok legalább két embertől a középpályán.. RLC az egyik tippem..

A hozzászólás módosítva: 2 nap telt el , Jackoby5
VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.08.09. 07:42
23Dexter
(@23dexter)

Na azért ez a hét elég jól fog kinézni, ha a Jasharis huzavona lezárása után Thiawt és remélhetőleg Musaht is el fogjuk passzolni szerintem bőven az értékükön felül. Azért ilyenkor is látszik mennyire más szinten mozog a PL pénzügyileg. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.08.09. 19:21
Oldal 19 / 19