Fórum
Igazolási hírek (ér...

Igazolási hírek (érkezők)

Oldal 17 / 19

dreid
(@dreid)
Írta:: @hodyzoli

@dreid "Úgy gondolom, hogy azzal, hogy nem indulunk a kupákban, több lehetőséget kaphatnának a fiatalok."

Na én ezt pont fordítva gondolom. Szerintem Allegrinek és a vezetőségnek most nincs hibázási lehetősége, következő szezonban oda KELL érni az első 4 hely egyikére, ha nem is miattunk, de az anyagiak miatt mindenképpen. Egyébként ahogy Anselmo is írta, Napolin kívül gyakorlatilag bármi történhet elől, sőt, azt se vessük el mint lehetőséget, hogy Conte szokásához híven összeveszik még a fűvel is a stadionban (ahogy azt szokta minden állomáshelyén) és ott is szétesik minden.

Heti egy mérkőzésünk lesz gyakorlatilag (kupás bohóckodást hagyjuk), nem véletlenül hangzott az el hogy 23 fős keretet akar csak Allegri (2x11 + 1 tarcsi kapus gondolom). Kevesebb meccsünk lesz a nemzetközi meccsek hiánya miatt, így még ott sem tudunk ilyen Ferencváros/Puskás/KÍ/Vadúz stb. szintű csapatok ellen pihentetni és fiatalokat kipróbálni. Meccsek végén meg 10-15 perc alatt azért nehéz bizonyítani (Camardának sem sikerült idén, pedig elvileg Ő a legnagyobb tehetségünk).

Szóval szerintem pont most nem lesz olyan terhelés, amikor komolyabban rotálni kéne majd, sérülésekkel meg nem lehet úgy terveznie egy fiatalnak, hogy "na majd ha mindenki lesérül több lehetőséget kapok".

Talán igen. Viszont sokszor kis csapatoknál se érdekük, hogy beépítsék más csapatok fiataljait... Néha pedig a Seri A is engedi, hogy játszanak. A kupa pedig 100%-ban az övék lehetne. Az övék itt max 3 fiatalt jelentene a meglátásom szerint.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.01. 13:03
dreid
(@dreid)

Thiaw nem kell a Bayer Leverkusennek. A németek hivatalosan is bejelentették Quansah-t. Úgyhogy remélem Thiaw a Comoval álmodik ( Bár sajnos nem bízok benne... ). 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.02. 15:07
LireMille
(@liremille)

A club leépítésében eddig jeleskedtek a komédiás uriemberek. De másba nem nagyon. A keret egy romhalmaz, egy ócskás se sok értéket lelne benne, az Inter keret értéke 790 millió euró, a Milané meg 330 lesz, ha Theo is elmegy végül. Csak szólok. Ez már konkrétan az Espanyol vs. Barcelona összevetés, vagy Everton vs. Liverpool. Ez lett az AC Milan. Maradt vagy 20 játékosunk, amelyből 14-15 teljesen piacképtelen!! Valójába a 330 millió se igaz érték, mert mondjuk Tomoriért se adna 30 milliót senki. Nem látja ezt senki?! Ez a keret a 10. helyre se jó most már kb.  

Nehogy azt gondolja bárki, hogy ebből itt jóság lesz. Bíboros ki fogja árusítani a maradékot, aztán amikor már csak 200 milliót ér a keret, akkor egy helybéli szabó is fel fogja tudni vásárolni a Milant.  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.02. 16:12
dreid
(@dreid)

A hírek szerint a csatár kérdés nem prioritás és csak július végén, augusztus elején tervezünk csatárt igazolni.

Ebben csak annyi érdekes, hogy Camardát elvileg lezsíroztuk a Leccével. Gimenez viszont hosszított szabin van. A kérdés, hogy az előszezonra nem érte volna meg Camardát megtartani? Hátha bizonyít. Sokkal jobb mint 2-3 héten keresztül csatár nélkül lenni. ( Hacsak nincs valami Futurós csodagyerek )

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.03. 15:42
dreid
(@dreid)

Állítólag a Galatasaray 3 millát kér, hogy idő előtt elengedje Morattát a Comohoz. Állítólag a héten megoldódik, csakúgy mint Theo ügye.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.07. 10:57
Anselmo
(@anselmo)

Nem tudom, ki, hogy van vele, de én egyre inkább elborzadva nézem, várom a mercatónk alakulását. Igazából nem is azért, mert július közepén még szinte senkit sem sikerült igazolni (és eladni is csak a legpiacképesebb játékosaink közül néhányat - azt se túl jó áron...), hanem elsősorban azért mert egy ezen túlmutató és elég aggasztó kép kezd el kirajzolódni emögött. 

Mondjuk ki, a Milan nagyon nagy bajban van. Több okból is, és ezek együttvéve már nagyon komor képet festenek a jövőnkről, legalábbis számomra. A vezetőség alkalmatléanságáról sokat beszéltünk már, nem is hozom fel újra. Maximum abban a kontextusban, hogy úgy tűnik azoknak lett igaza (nem nekem sajnos), akik már 2 hónapja azt gondolták, Tare csak bólogatni és/vagy bűnbaknak érkezett. Még rácáfolhat erre a maradék pár hét a mercatóból - legyen is így - de egyelőre én az ő aggályaikat látom igazolódni. Ez nekem személy szerint nagy csalódás, mert nagyon hittem benne, hogy ennyire hülyék nem lehetnek, hogy egy ilyen pofon után sem térnek észhez. De úgy tűnik, van az hiúság/ostobaság/hatalomvágy a világon, ami lehetővé teszi, hogy valaki ebből se tanuljon...

De ha ezen túltekintek, vagy ez nem lenne, még akkor is sok volna a gond. Egyet kiragadva, egyre többször előjön a tárgyalások, vásárlások során az a jelenség, hogy a Milanra nehezedő eredménykényszer és nyomás egyáltalán nincsen pariban a klub vásárlóerejével. Vagy talán jobb úgy fogalmazni, hogy a klub (hír)neve még mindig jelentősen megelőzi a tényleges lehetőségeit a piacon. És ez mintha a vezetőség továbbra sem értené. Cardinale számára valószínűleg létkérdés volna, hogy jövőre a BL-indulás meglegyen, ezért igyekeznek minőségi embereket venni, csak közben az értük való versenyfutásból a klub már kiárazódott egy ideje. A PL és az arabok annyira felverték az árakat és fizetéseket az utóbbi években, hogy rajtuk kívül (leszámítva még pár klubot a világon) azzal már senki nem tud versenyezni. Ezért egy teljes személet,- és irányváltásra volna szükség a klub menedzselésében is, amelyet azonban képtelen belátni. 

Kész játékosokat nem tudunk már venni. Olyanokat, akik a legjobb korban vannak, vagy nagy bennük a jövőbeli potenciál, és más "tenyészklubok" nevelnek is. Olyanokat sem, akik hülyére keresik magukat Angliában vagy Szaúd-Arábiában, ezek aprópénzért Olaszországba már nem fognak elmenni. Maradnak a tehetségtelenek, sérülésre hajlamosak, a máshol már sokszor levitézlett, kudarcot vallott, vagy egyéb szempontból problémás játékosok (már a free agentek sem, mert az ügynöki díjak és magas fizetések ugye szintén nem játszanak). Ezért aztán megy a szenvedés ezerrel a piacon. Egy nagyon-nagyon szűk halmazra korlátozódik a keresésünk, ahol még ráadásul másokkal és az eladókkal is meg kell küzdeni, hiszen ebben a rétegben túlkereslet van, és aki kínál, az pofátlan árakat szabhat meg. Ezért nem megy semmi... de sajnos látni kéne, hogy nem a csali a rossz, vagy a horgászbot, hanem a horgász maga. 

A Milannak arra nincs már elég ereje és mozgástere, hogy nyaranta egy fél csapatot vásároljon minden egyes kudarc után. Mercatónként 1-2 nagyobb értékű "koronadísz" beleférne, de rá kéne állni arra, hogy a többieket magunknak állítjuk elő, egy sokkal erőteljesebb utánpótlásképzéssel, és scoutolással a nagyon fiatalok kapcsán (ennek megfelelően persze a Futuro-projektet is mindjárt bedöntötték egy év után...). Amit most művelünk a piacon, az teljes zsákutca. Van egy mondjuk 80-90 milliós keret, és ebből próbálnak 6-7 lyukat betömni. Az a keret, ami így egy-egy játékosra jut, az a mai világban nevetséges. Ebből a keretből normális esetben 2 nagyon minőségi igazolást kéne megejteni, és ennyi. Nem egy fél csapatot vásárolni. Persze tudjuk, hogy erre miért van most szükség, de ez nem változtat a lényegen. Furlaniék azt hiszik, ők annyira, de annyira okosak, hogy erőszakot tudnak tenni a piac törvényein. Én csak imádkozom, hogy ez ne legyen végzetes a klub számára. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.13. 18:49
hodyzoli and bubu971 reacted
dreid
(@dreid)
Írta:: @anselmo

Nem tudom, ki, hogy van vele, de én egyre inkább elborzadva nézem, várom a mercatónk alakulását. Igazából nem is azért, mert július közepén még szinte senkit sem sikerült igazolni (és eladni is csak a legpiacképesebb játékosaink közül néhányat - azt se túl jó áron...), hanem elsősorban azért mert egy ezen túlmutató és elég aggasztó kép kezd el kirajzolódni emögött. 

Őszintén bár én mindig inkább optimistán várakozok, nekem is ijesztő ez az egész. Értem én, hogy az igazolási időszak elején vagyunk, de mivel vannak kifejezett hiányposztok, nem értem miért nem igazoltak oda. Nincs jobb és bal hátvédünk és hiányzik egy csatár. 

A középpályára viszont koncentrálunk, holott, ott tényleg megvagyunk létszámilag. Mármint nem baj, hogy cserélünk, de ott eladni kellene, hogy vegyünk.

Mindemellett értem, hogy még csak az alapozás van. Nincsenek labdás edzések és nem vagyunk elkésve, de akkor is.

Ezt a Sportiellos dolgot sem értem, úgyhogy csak remélem hogy igaza a pletyka, miszerint, Thiawot és 15 millát ajánlottunk Scalviniért és remélem erre ők azt mondták, hogy rendben, ha hozzácsapjuk a kapust.....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.13. 19:30
hodyzoli, bubu971 and Anselmo reacted
hodyzoli
(@hodyzoli)

Én egy kicsit tovább megyek.

Allegri kinevezésének annyira nem örültem, de teljesen megértem hogy miért Ő lett választva a tavalyi évünk után. Tare-t már akkor sem tudtam hova tenni amikor Őt "választották" (legyünk őszinték, értelmes nem jött és Ő maradt valójában mint kicsi-occsó megoldás), de oké, adjunk neki egy esélyt. Amúgy halkan jegyzem meg, PONT jó választás volt, mert úgy néz ki tényleg ugyanazok a célok és lehetőségek lesznek mint az általa igazgatott Lazionál voltak (4-10 hely közötti csapat, akkor igazolunk ha előtte eladunk stb.).

Amit viszont NAGYON NEM értek. Allegri többször kommunikálta hogy 4-3-3 lesz. Oké, legyen. De könyörgöm, eladtuk a kezdő balhátvédünket (megosztó döntés, de nem is ez a lényeg most), elengedtük a kezdő jobbhátvédet (Walker), mert a mostani csapatunkhoz drága és öreg és így NULLA db kezdő szintű szélső védőnk maradt. Akit eddig akartunk egyikért sem akartunk fizetni normálisan (csapatnak, ügynöknek, lényegtelen), tehát vagy marad megint a ZS-edik megoldás mint volt Morata, Tare stb. (nagy döntés volt általában mindegyik, még akkor is ha Tare megérdemel egy kis bizalmat, bár nem tudom mire, de legyen) vagy átgondoljuk és 3 védős rendszer lesz a végén. Aminek én örülnék, de milyen szakmai munka ez, hogy vagy a 22. választás lesz egy adott posztra vagy ANNNAK ELLENÉRE hogy az edző mit szeretne, a csapat kialakítása ezzel teljesen szembe fog menni? Ez most komoly?

Egyetértek, a kp (valójában a kp-s védekezés, de mind1) volt a rákfenéje a csapatnak, lehet ha az rendbe lesz rakva a Modric/Ricci/Jashari féle igazolásokkal akkor minden rózsás lesz, ez majd elválik. Egyikük egy zseni, de azért mégis csak levezetni jön, a másik kb. azért van felkapva mert olasz, én eddig semmi extrát nem láttam tőle, a harmadikról meg őszintén bevallom nem is hallottam eddig, amíg be nem jelentkeztünk érte (ez az én szegénységi bizonyítványom nyilván). Cserébe viszont elment a legjobbunk arról a posztról (Fofana meg itt maradt sutáskodni, RLC lesérülni stb.), így még azért kérdéses az a minőségi fejlődés itt is számomra. De a bizalmat meg kell nekik szavazni, így vegyük ezt a részt pozitív változónak.

Viszont ez a szélsővédő kérdés teljesen elcsúszott, ebből már nem jöhetünk ki jól csak ordas nagy szerencsével. Belenyúlhatunk pár középolcsó fiatalabb gyerekkel, de attól még igaz marad hogy akiket igazán akartunk vagy figyeltünk, azok nem fognak már jönni. És ez akkor sem szakmai siker lesz ezek után, hanem pusztán mák. Úgy legyen, tenyereljünk bele pár tényleg csiszolatlan gyémántba vagy engedjük el amit az edző akart és hozzunk még balra egy minőségibb játékost (jobb oldalt Sale ás Jimenez talán megoldja) illetve még egy belső védőt és menjen a 3 védős rendszer, de szakmailag ez akkor is el lett ku..., rontva, bármi lesz is már a vége.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.14. 14:10
Anselmo reacted
Anselmo
(@anselmo)

Nagyon szeretnék légy lenni a falon a Casa Milanban, vagy Furlani irodájában. De komolyan. Hogy hogyan zajlanak az egyeztetések közte és Tare között mondjuk. Hogy például hogyan jutottunk odáig, hogy lemaradtunk Archie Brownról, és ezen kesereg a fél világsajtó, meg a Milanhoz közeli szerkesztők, szakértők. Hogy egy Milan számára ez az Archie Brown (!) lett volna az egyik koronadísz, és legfontosabb igazolás, az már önmagában is bohózat. A Milan lényegében 2012 óta egy útját vesztett hajótörött a futball világának tengerén. Ezen sajnos a közelmúlt jobban sikerült egy-két szezonja sem sokat javít, 13 éve semmiféle stabilitás nem fedezhető fel a klubon, amely 1-2 évnél tovább tartott volna. Semmiféle világos stratégia, elképzelés nem látszik, se szakmai irányvonal, semmi. 

Ennek pedig csak az lehet az oka, hogy a döntéseket nem szakmai alapon hozzák meg. Sem a vételeket, sem az eladásokat. A klub keretét nem valamiféle organikus szervezetként kezelik, hanem részvénybefektésként. Olyan, mintha szimplán részvényekkel, értékpapírokkal kereskednének. Ha eladok egy adag FIXMÁP papír, a maradék BMÁP-ok nem fognak megsértődni, vagy rosszabbul teljesíteni. Csakhogy a játékosok emberek, a csapat egy élőszövet, egy klub működése (mindegyiké) pedig számtalan tényező érzékeny egyensúlyán alapszik. És ezt képtelenek felfogni ezek az idióták. 

A Milannak nincs identitása, nincs egy szakmai önképe, amelyhez igazodni szeretne. Láthatóan nincs humánmenedzsmentje, tudatos átigazolási stratégiája, és szerintem kapcsolatrendszere sem. Ez egy tetszhalott állapotban lévő márka, amely mögött nincs élet és tartalom. Sajnos amíg nem lesz egy elkötelezett tulajdonosunk, keresztet vethetünk erre a klubra. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.14. 14:39
gumicsiga
(@gumicsiga)

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége a Jashari üzletnek. Mondanám, hogy megértem a Brugge álláspontját is,de egy 6M€-ért vásárolt 29M€ tőkenyereséget produkáló  játékos esetében nem tudom miért húzalkodnak azon az 1-2M€-n úgy, hogy a játékos már visszautasított néhány ajánlatot.

Tényleg azt várják, hogy kitart-e 08.31-ig és ha addig nem érkezik új ajánlat elfogadják a Milanét vagy közben hátha ajánl egy PL csapat 42-öt érte.. Az ő taktikájuk sem veszélytelen, mert ha kihátrál a játékos vagy a Milan akkor muszáj lesz másik csapatnak értékesíteni -ilyen kommunikáció után ritkán maradnak a játékosok-, ott pedig nem ők lesznek alku pozícióban.

Kivételesen ebben egyetértek, a vezetőséggel, hogy nem szabad engedni, viszont azt nem értem  Xhaka-ról miért tettünk le közben nem hiszem, hogy Jashari alternatívája lenne.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.15. 13:45
Jackoby5
(@jackoby5)

A játékos helyében ingyen távoznék.. engem nagyon felidegesítene ha a klubom nem elégszik meg nagyon sok pénzzel, és még genyóznak is velem. A helyében meg Origizném őket.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.15. 14:24
LireMille
(@liremille)

A minőséget illik megfizetni, jobb helyeken borra valót is adsz. Lehet puffogni ezen, de a Milan egy csóró hippi szerepében jelenik meg a piacon, aki senkiért nem akarja kifizetni az árát. Ezért a helvét srácért 40-50 milliókat simán lerakott volna egy-egy PL club, mi meg azt várjuk, hogy a belgákat ez ne érdekelje. Szívás, erre mondják. Nevetséges keretösszegek vannak. Egy TH árából két kezdő szélsőt akarnak kb. Hát ez hogy? Ilyet még nem láttam. 

A lá carté akarnak választani, miközben még a napi menü is drága nekünk. Plusz statba rt., még elég sokat kopótt a Milan vonzereje is. Futottak még csapatok szebb jövőt kínálnak mint mi, jobb bánás módot, és persze sokkal több pénzt. Ez a mai AC Milan valójába olyan, mint Lazio az elmúlt 20 évbe. Egy teszkó gazdaságos játékosbazár, ahová időnként be lehet térni egy-egy jobb játékosért, a keret 80%-a meg évről-évre hulladék. Ha még Leao és Puli menne, akkor ez egy Udinese/Torino szintű csapat volna. Én nem értem, itt ki mit vár. Az Udinétől elvárjátok a BL-indulást? Nem. Akkor a Milantól se kéne, ez a csapat ugyanis kb. az a szint.   

Van nekem egy merész vállalásom: még ebben az évtizedben vagy tulajváltás lesz, vagy Serie B. De valamelyik lesz a kettő közűl. Ezt garantálom. Az idei nyár pedig egy kegyetlen tréfa lesz, meglássátok. Archie Brown már mutatott belőle ízelítőt, hogy mire kell itt számítani. Akik bizakodtak, nagyon-nagyon rosszul fogják érezni magukat augusztus végére. Mert amit itt zajik, az egy totális átverés, hidjétek el :(. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.15. 15:23
123asd
(@123asd)

Na, hogy valami jó hír is jusson az idei mercatoból, Moretto szerint megvan a megegyezés Estupinanról, 18+1,5M-ért fog érkezni, ezt az üzletet egyébként kivételesen sikerült gyorsan lezárni, és szerintem méltó ,,utódot" választottak Theo helyére. Találtam egy kb 1 éves nyilatkozatát, ami érdekes lehet:

"Küzdeni, ütközni, meghalni a labdáért - ez az én világom. Vannak nálam jobbak és tehetségesebbek, de ez nem érdekel. Engem a csapatom sikere érdekel."

"Nagyon nehezen tanultam meg az angol nyelvet. A Watfordnál kommunikációs problémáim voltak. Az LDU három nap alatt adott el Angliába, nem volt időm felkészülni. Három hétig edzettem Londonban, aztán a Granadához küldtek. Az utolsó 3-4 edzésen már hozzám se szóltak, nagyon megalázó volt."

"Fokozatosan raktam össze a karrierem. Minden évben a spanyol ligába adtak kölcsön, nekem nem ez kellett. A Villarreal után jött a Brighton. Megtanultam angolul. A válogatottnál sok jó tanácsot kaptam a társaimtól. Anglia egy más világ."

"Otthonra leltem Brightonban, viszont az első két hét nagyon nehéz volt az időjárás miatt. Szeles a város, erre nem készültem fel. A téli időszakban két tüdőgyulladásom is volt. Az elsőt elhallgattam, a másodiknál lebuktam az orvosin. Pénzbüntetést kaptam, amit később visszavontak. Roberto De Zerbi is megharagudott rám."

"Szeretek itt lenni, nagyon jó a közeg. Nem akarok előre tervezni, de az egyik legnagyobb álmom a Serie A. Oda kevesen jutottak el tőlünk. Ecuadoriként különösen szeretem a védekező futballt, és Roberto is sokat mesélt nekem az ottani futballvilágról."

"A szüleim arra neveltek, hogy harcoljak. Mindig harcolni fogok. A pénz számomra nem fontos, csak egy eszköz, hogy elérjem az álmaimat. Nekem nem tetszik, hogy egyes játékosok szórják a pénzt a divatra és felesleges dolgokra. Egy 10 ezer fontos öltönyben is ugyanaz marad az ember, mint farmernadrágban. Inkább adakoznának..."

"Egyszerűen élek, egy kis házban. A klub bérelt egy kertészt, de én elküldtem, mert magam tartom rendben a kertet. Szeretem csinálni, megnyugtat. Most egy használt Bentley-m van, amit hitelre vettem, mert Quitóban vásároltam két házat, és inkább arra kellett a pénz. Az egyikben a szüleim laknak, az a ház örökre az övék. A másik házat magamnak vettem későbbre. Egy dohos kuckóban laktunk Esmeraldasban, most két ingatlan is az enyém. Az apám büszke rám, a születésnapjára vettem a házat."

"A katari vb nagy kudarc volt nekem. Azt mondták, hogy megálltam a helyem és jó voltam, de szerintem nagyon rosszul játszottam. Sokkal több volt bennem, nem tudtam ezt kitenni a pályára. A bokám megsérült egy Everton elleni meccsen és nem jött rendbe. Három hónapig kötözést viseltem, a vb-t nem hagyhattam ki, bármennyire is fájt."

"A hollandok elleni meccs közben összevesztem Virgil van Dijk-kal, utána elnézést kértem tőle. Elnevette magát, aztán szó szerint ugyanazt mondta nekem, amit gyermekkoromban az Apám: Jól küzdöttél, sose add fel az álmaidat. Nagyon erős behatás volt hogy ugyanazt mondta, napokba telt, mire feldolgoztam. Ez egy üzenet volt, hogy jó úton járok..."

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.21. 22:03
hodyzoli and Anselmo reacted
Anselmo
(@anselmo)

Ez egy rendkívül emberi nyilatkozat, nagyon méltányolom az ilyesmit. Attól is, aki nyilatkozza, meg attól is, aki közzéteszi számunkra :).

Azt gondolom, hogy a világpiaci balhátvéd kínálatot tekintve egy határozottan jó döntést hoztak Estupinan leigazolásával. Nála jobb és számunkra elérhető opció gyakorlatilag nem volt, az ecuadori TOP20 játékos a posztján a világon, ahogyan Hernandez is. Akinek jobban örültem volna esetleg, az számunkra mind elérhetetlen játékos e pillanatban (Calafiori, Nuno Mendes vagy Davies). Azért ez határozottan biztatóbb és jövőbemutatóbb igazolás, mint Archie Brown lett volna. Számomra az a fájdalmas kérdés viszont felmerül, hogy ha ilyen kiváló ár-érték arányban el tudtuk hozni 2-3 nap alatt Estupinant, akkor mi a francot akartunk Archie Brownnal? A két játékos vételára között 8-10 millió euró lehet, és minőségben, tapasztalatban ég és föld a kettő. Kicsit ugyanez az érzésem a másik oldalon Pubill és Doué vonatkozásában. Nem tudom, hogy ez valami belső harcnak a jele (mondjuk nyertek Allegriék Furlaniék ellen, akik inkább Archie Brownt látták volna), tehát nyert a szakmai álláspont a gazdaságival szemben, vagy ha nem, akkor micsoda?  

Ahogy önmagáról is nyilatkozta, vannak tehetségesebbek nála (az elődje is az volt), de mint láttuk már sokadszorra, a tehetség önmagában kevés, ha fejben, lélekben gyenge vagy. Megváltani nem fogja a világot nálunk sem, ezt nem is érdemes várni tőle. De hozni fog egy olyan stabil szintet, amely elengedhetelten a TOP4-hez, és amelyet Brown, Jacobs vagy Sergi Cardona a büdös életben nem tudott volna. A munka viszont még nagyon nem ért véget, mert ez egyelőre még nagyon kevés.   

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.22. 09:26
123asd reacted
Nobody
(@nobody)

Engem a jobb oldal érdekelne, hogy ott végül mik a tervek: Pubill is kuka. 

Jimenez - Saelemaekers/Terracciano kettessel (hármassal) neki vág-e az idénynek Allegri, vagy valaki felhajt Tare az utolsó pillanatban. Esetleg Saelemaekers helyett másból csinál jobb bunkót Allegri?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.22. 10:43
Oldal 17 / 19