Fórum
Igazolási hírek (ér...

Igazolási hírek (érkezők)

Oldal 17 / 17

dreid
(@dreid)
Írta:: @hodyzoli

@dreid "Úgy gondolom, hogy azzal, hogy nem indulunk a kupákban, több lehetőséget kaphatnának a fiatalok."

Na én ezt pont fordítva gondolom. Szerintem Allegrinek és a vezetőségnek most nincs hibázási lehetősége, következő szezonban oda KELL érni az első 4 hely egyikére, ha nem is miattunk, de az anyagiak miatt mindenképpen. Egyébként ahogy Anselmo is írta, Napolin kívül gyakorlatilag bármi történhet elől, sőt, azt se vessük el mint lehetőséget, hogy Conte szokásához híven összeveszik még a fűvel is a stadionban (ahogy azt szokta minden állomáshelyén) és ott is szétesik minden.

Heti egy mérkőzésünk lesz gyakorlatilag (kupás bohóckodást hagyjuk), nem véletlenül hangzott az el hogy 23 fős keretet akar csak Allegri (2x11 + 1 tarcsi kapus gondolom). Kevesebb meccsünk lesz a nemzetközi meccsek hiánya miatt, így még ott sem tudunk ilyen Ferencváros/Puskás/KÍ/Vadúz stb. szintű csapatok ellen pihentetni és fiatalokat kipróbálni. Meccsek végén meg 10-15 perc alatt azért nehéz bizonyítani (Camardának sem sikerült idén, pedig elvileg Ő a legnagyobb tehetségünk).

Szóval szerintem pont most nem lesz olyan terhelés, amikor komolyabban rotálni kéne majd, sérülésekkel meg nem lehet úgy terveznie egy fiatalnak, hogy "na majd ha mindenki lesérül több lehetőséget kapok".

Talán igen. Viszont sokszor kis csapatoknál se érdekük, hogy beépítsék más csapatok fiataljait... Néha pedig a Seri A is engedi, hogy játszanak. A kupa pedig 100%-ban az övék lehetne. Az övék itt max 3 fiatalt jelentene a meglátásom szerint.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.07.01. 13:03
Oldal 17 / 17