2022. december 02., péntek

Kessié vissza akar térni a Milanhoz

-

Carlo Pellegatti újságíró – aki köztudottan Rossoneri-szurkoló – a játékoshoz közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Franck Kessié szeretne visszatérni a Milanhoz.

Az elefántcsontparti válogatott középpályás nyáron 5 év után búcsút intett a Milannak, miután úgy döntött, hogy nem újítja meg a lejáró szerződését és visszautasította a klub hosszabbítási ajánlatait. Kessié Spanyolország felé vette az irányt és csatlakozott az FC Barcelonához, ahol nem igazán találta meg a számításait és Xavi csak kiegészítőemberként számol vele.

Pellegatti meglepő hírt osztott meg és a forrásai szerint Kessié fél évvel a távozása után szeretne visszatérni a piros-feketékhez, azonban az olasz újságíró nem sok esélyt lát arra, hogy ez megtörténjen a Milan álláspontja miatt.

“Franck Kessié ügynökéhez közel álló forrásaim azt mondták, hogy a játékos szeretne visszatérni a Milanhoz. Ez egy hipotézis és semmi sem biztos, de ez az információ közvetlenül Barcelonából érkezett.” – mondta Pellegatti.

“Az elefántcsontparti játékos a nyáron az FC Barcelonát választotta, de a játékstílusa szempontjából a Barca illik hozzá a legkevésbé. A katalánoknál nem értékelik a hozzá hasonló játékosokat. Ott sokkal jobban szeretik azokat a futballistákat, akik másfajta tulajdonságokkal rendelkeznek. A Milannál megszokta, hogy elnökként kezelték, most pedig egy altitkár lett belőle. Nem számít alapembernek és emiatt nagyon sokat szenved.”

“Nagyon, nagyon, nagyon távolinak tűnik számomra, hogy megtörténjen a visszatérés. Nem akarom a lehetetlen szót használni, hiszen a futballban – különösen az átigazolási piacon – nincs lehetetlen. Úgy vélem, hogy jelenleg a Milan végleg lezártnak tekinti a Kessié-fejezetet. Nem hiszem, hogy a klub hajlandó lenne újra leülni egy asztalhoz Atanganával, Kessié ügynökével. Tudjuk, hogy az elmúlt időszakban mennyire megromlott a kapcsolat a felek között.”

Kessiének 2026 nyaráig szóló szerződése van az FC Barcelonával és éves szinten körülbelül 9 – 10 millió eurót keres. A 25 éves játékos eddig összesen 13 tétmeccsen játszott a csapatban és mindössze 485 játékpercet töltött a pályán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A meggyőződésem, hogy pont az ő hiánya miatt kap ennyi gólt a csapat. Persze Tonali is és Bena is relatív jó, de az a munkamennyiség, amit letett Kessie az asztalra az hiányzik a csapatból. Jöhet kölcsönbe az év végéig 3M-ós fizuval, a többit fizesse a Barca. Soha nem lesz ott boldog, nyerjen bajnokságot, vagy BL-t.
  A másik meggyőződésem, hogy a nagy hátra(h)harcosok közül a török az, aki nagyon hiányzik a csapatból. Sajnos se Brahim, se Krunic, se CDK meg sem közelíti azt a kanadai pont mennyiséget, amiket a török hozott. Donnát feledtette Mike, viszont elég sokat kihagy különböző sérülések miatt és ez nem jó ómen.

  Nem gondolom azt, hogy ha Kessie visszatérne, akkor Kaka/Seva effektus lenne. Ő simán hozná azt a stabil teljesítményt, mellette a Tonali/Bena duó is többet tudna pihenni. Nagyon hiányzik az a masszivitás a kp-ról, ami mind a védekezésben, ind a letámadásoknál megvolt vele.
  De majd Pobega is fejlődik, meg Vranckxckxcskx is . Hátul szerintem jó lesz a Thiaw gyerek. Jobb futóba pedig el kellene hozni a Torinoból Singot, elé pedig Ikonét.

 2. Sajnos törölték a hozzászólásomat, pedig a csúnya szót ki is csillagoztam… 🙂

  Finomítva tehát… Kb. azt írtam, hogy inkább ne akarjon visszajönni.

  “Krisz30”!

  Mindkét visszatért aranylabdásunk elmaradt attól a Shevchenkótól, illetve Kakától, aki távozott. Lényegében mindkettő azért jött vissza, mert a Chelsea-ben, illetve a Realban nem volt rá szükség. Kaká még időnként fel tudta idézni korábbi önmagát, de Sheva meg sem közelítette azt a klasszist, aki korábban volt. Ők már túlvoltak a legjobb időszakukon, mikor távoztak (bár ezt a 27 éves Kaká esetében senki sem hitte volna), amikor visszatértek, akkor meg pláne, Kessie-vel más a helyzet.

  Én úgy gondolom, a Milannak nem volna szabad mentőövként funkcionálnia senki esetében. Kessie undorító módon viselkedett, áltatta a klubot, szórakozott mindenkivel, hazudozott ő ès az ügynöke, mindkettejüknek dollárjelek voltak a szemük helyén… Ha ennek a két idiótának lett volna egy cseppnyi esze, beláthatta volna a nyilvánvalót, hogy Kessie annyira illik a Barcelonába, mint Woody Allen egy szuperhős filmbe. Erre most volna pofája visszajönni mintha mi sem történt volna… Nagyon remélem, hogy minden stimmel a cikkben: az is, hogy Kessie visszatérne, de az is, hogy a Milan végleg elfelejtette ezt a…

 3. Egye meg amit főzött…hiába lenne erősítés, azt amit a klubbal és a szurkolókkal tett, megbocsáthatatlan. A két utolsó aranylabdásunkhoz hasonlítani az ő helyzetét meg nem lehet. Ők nem a hátsó ajtón surrantak ki áltatva a népet, hanem el lettek adva. Az egyik legszomorúbb nap volt számomra mikor elengedtük a brazilt, de hát kellett a pénz…

 4. Kedves Franck barátom.
  Szeretnék neked írni egy javaslatot amit érdemes lenne megfogadnod: Akarni a budin kell és nem itt😀😀😀😀😃😃😃😀
  Üdvözletem
  Viccet félre téve ha innen sikerrel mész el már nem így jössz vissza
  Igaz h kaka meg sheva is távozott de visszajött de ő értük kaptunk pénzt ezekért meg semmit. Elvállalta Barcelonát csinálja is végig

  • Pont ettől félek én is. Elég jó játékos és, ha odamenne, Brozovic távozásával be is tudna illeszkedni. Más kérdés, hogy ex-Milanos középpályával, milyen jó lenne a sintér. Elég tré helyzet volna, úgy az Inter ellen játszani, hogy Hakan meg Kessie…

 5. Nekem is pöce inter jutott eszembe,de van ott pénz??Barcánál hány évet írt alá ez a zseni?
  Egyébként meg mind a három (hálás)senkiházinak (Dollár,Kebeb,Ke$$ie) bejött a váltás.🤣🤣🤣Lóvé megvan az a lényeg.🤣Néha meg játszanak is.
  Na Leaonak is ezt kell átgondolni de nagyon.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS