2022. december 04., vasárnap

Megvan az egyezség, Kalulu hosszabbít

-

Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint a Milan vezetősége teljes körű megállapodásra jutott Pierre Kaluluval a szerződésének meghosszabbításáról.

A francia utánpótlás-válogatott hátvéd az előző idényben alapemberré vált a Milan kezdőcsapatában és nagyon jó teljesítményt nyújtott Fikayo Tomori mellett a védelem tengelyében, ahová kényszermegoldásból került.

A Sky Sport Italia, a MilanNews és a Calciomercato egybehangzó információi szerint a Milan mindenben megegyezett Kalulu szerződésének meghosszabbításáról. A hírt Fabrizio Romano és Nico Schira újságíró is megerősítette.

Kalulu várhatóan ma délután írja alá az új hosszú távú szerződését, amely 2027. június 30-ig fog szólni. Ez további két éves hosszabbításnak felel meg a jelenlegi kontraktushoz képest, ráadásul az új megállapodás jelentős fizetésemelést is tartalmaz. A 23 esztendős játékos jelenleg éves szinten nettó 600 ezer eurót keres, amely több mint háromszorosára emelkedik és a hosszabbítással évi 2 millió eurót tehet zsebre, amelyhez további bónuszok társulnak.

Kalulu 2020 nyarán szabadon igazolhatóként érkezett az Olympique Lyon B csapatától és azóta összesen 75 tétmeccsen öltötte magára a Rossoneri-mezt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS