2022. november 29., kedd

Tatarusanu: “Ez az első gólpasszom”

-

Ciprian Tatarusanu boldogan nyilatkozott a Monza elleni fölényes győzelem után, amelyből nagyszerű védésekkel és egy gólpasszal vette ki a részét a 11. fordulóban. A 36 esztendős román kapus nagy bravúrokat is bemutatott amellett, hogy előkészítő szerepet játszott Brahim Diaz első góljában.

A KRITIKÁKRÓL
“A labdarúgásban – egy csapat és egy játékos esetében is – mindig lesznek pozitív és negatív megjegyzések. A legjobb választ a pályán tudjuk adni a kritikákra és ezen a mérkőzésen megmutattam, hogy mire vagyok képes.”

A GÓLPASSZÁRÓL
“Ez volt az első gólpasszom, szóval még inkább boldog vagyok. Ezzel megszereztük a vezetést és fontos győzelmet arattunk. Tudjuk, hogyan szeretnénk játszani és keményen dolgozunk az edzéseken, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket a pályán. Örülök, hogy hozzájárulhattam a vezető gólhoz, de legyünk őszinték: Brahimnak sokkal több érdeme van a gólban, mint nekem.”

MAIGNANRÓL
“Nagyon jó kapcsolatunk van egymással, a mérkőzések után és az edzéseken is sokat beszélgetünk. Remek formában volt, ezért sajnálom, hogy megsérült.”

A JÁTÉKLEHETŐSÉGRŐL
“Készen állok, ha szükség van rám. Boldog vagyok, ha a csapat nyer, amikor játszom.”

A KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSRŐL
“Szeretnénk megünnepelni ezt a győzelmet, mert egy ilyen nehéz meccs után megérdemeljük, de vasárnaptól a Zagreb elleni mérkőzésre összpontosítunk. Csakúgy, mint a Serie A-ban, a Bajnokok Ligájában sincsenek könnyű mérkőzések, azonban jó eredménnyel akarunk hazatérni Horvátországból.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Az aki a származása miatt kritizálja, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. Viszont a kritikák zöme nem alaptalan. Egy olyan csapatban, ahol azért kell csere kapus, hogy az esetek elhanyagolható részében védjen tétnélküli, vagy kupameccseken, ott azt mondom elég. De egy bajnokaspiráns csapatban, ahol sajnos sérülékeny az első számú kapus, oda úgy gondolom kevés. Tegnap volt pár szép védése 1-0 állásnál, amik nagyon kellettek, viszont a szabadrúgás az az övé volt, ami szerencsére 3-0 állásnál sok vizet nem zavar.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS