2022. december 02., péntek

Az ex-bíró reagált Siebert döntéseire – VIDEÓ

-

A futball és a játékosok helyett Daniel Siebert játékvezető lett a főszereplő, aki már a 18. percben döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét az erősen vitatható illetve megkérdőjelezhető döntésével a Milan-Chelsea rangadón, amely 2-0-s angol sikert hozott.

A piros-feketék a Chelsea-t fogadták a San Siróban a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában és már rögtön a mérkőzés elején egy olyan incidens történt, amely óriási vitát váltott ki. A 18. percben egy indítás után Mason Mount került helyzetbe a tizenhatoson belül és Fikayo Tomori hozzáért az angol támadóhoz, amelyet Siebert szabálytalanságnak vélt és tizenegyest ítélt, továbbá azonnali piros lappal kiállította Tomorit. A piros-feketék ember- és gólhátrányba kerültek 20 perc alatt, mivel Jorginho gólra váltotta a tizenegyest.

A játékvezető teljes mértékben elveszítette az irányítást a mérkőzés felett és 12 szabálytalanságra 6 sárga lapot illetve 1 pirosat osztott ki a Milan játékosainak 90 perc alatt. Ezzel szemben a Chelsea 18 elkövetett szabálytalanságra 3 sárga lapot kapott.

Graziano Cesari, korábbi Serie A-s játékvezető reagált Siebert döntésére és érthetetlen számára, hogy Tomori megmozdulásáért piros lapot adott és tizenegyest ítélt.

“Teljesen érthetetlen… Tomori vállérintése nem volt elég erős ahhoz, hogy ez tizenegyest érjen. Nem húzta a mezét, ez a legjobb esetben is érintés volt, Mount tovább tudott menni és el tudta lőni a labdát.” – vélekedett Cesari.

“Őrület Siebert döntése. Ami a VAR-t illeti, ők nem ítélhetik meg, hogy a védő mennyire erősen ért hozzá. A helyzet az, hogy a játékvezetőnek már az első érintés pillanatában a szájában volt a síp. Ez egy jogtalan tizenegyes volt.”

VIDEÓ:

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ràadàsul a szabàlyokat szigorúan vève nem lehet azt mondani, hogy vètett a bìrò a szabàlyok ellen. Egyszerűen csak olyan szigorù ìtèletet hozott, amivel főszereplővè vàlt, holott az emberek nem a bìrò kedvèèrt ülnek le a TV elè ill. mennek ki a meccsre. Emiatt tekinthető hibànak az ítèlet. De ezt az UEFA ùgysem èrti még. Nekik csak a bevètel szàmìt, màrpedig a Chelsea nagyobb bevètelt hozzá gondolom.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS