2022. szeptember 30., péntek

A Milan hosszabbítani készül Giroud-val

-

A Milan vezetősége azon dolgozik, hogy meghosszabbítsa Olivier Giroud szezon végén lejáró szerződését.

A világbajnok csatár tavaly nyáron érkezett a Milanhoz a Chelsea együttesétől és abszolút túlszárnyalta az előzetes várakozásokat. Giroud játékjogáért mindössze 1 millió eurót fizetett a klub és a leigazolása roppant jó döntésnek bizonyult, hiszen nagyon fontos gólokat szerzett és mérkőzéseket döntött el az előző idényben.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője arról számolt be, hogy a Milan vezetősége Giroud szerződésének meghosszabbításán dolgozik. A 35 esztendős játékosnak a szezon végén lejár az aktuális kontraktusa.

A klub legalább egy évvel szeretné meghosszabbítani Giroud szerződését, aki a tavaly nyáron 2023. június 30-ig írt alá. Amellett, hogy kulcsembernek számít csatárposzton, a francia csatárnak az öltözőben is nagyon fontos szerepe van és vezéregyéniségnek számít. Felmerült lehetőségként az is, hogy az 1 éves szerződésben plusz egy év hosszabbítási opció fog szerepelni 2025-ig.

Giroud eddig összesen 47 tétmeccsen lépett pályára a Milanban, 17 gólt illetve 5 gólpasszt jegyzett és nem túlzás kijelenteni, hogy az előző idényben sikerült megtörnie a 9-es mezszám átkát. Olivier már az első olaszországi idényében magasba emelhette a Scudettót és ebben nagy szerepe volt az ő játékának is.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Örülnék a hosszabbításanak, mert ő az egyetlen teljesen megbízható csatárunk, egyelőre (Origiről majd év vége felé lesz érdemes nyilatkozni)
    Viszont én a támadó szekciót mindenképp megerősíteném jövőre, mivel Ibra és Oli sem lesz fiatalabb és sajnos Rebic folyamatos sérülései miatt Leaonak sincs megbízható pótlása. Csatár posztra jöhetne Moussa Dembelé (jövőre lejár a szerződése a Lyonnal), jobb szélre Adama Traore (jövőre lejár a szerződése a Wolvessal), bal szélre pedig Paulinho (jövőre lejár a szerződése a Leverkusennel)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS